Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Winkelrecensies

Er is altijd ruimte voor verbetering, daarom horen wij graag wat u van
onze webwinkel vindt. Wat zijn de plus-, min- en verbeterpunten?
Geef uw mening en schrijf een recensie!


Bekijk alle recensies:


Recensie van: N. Teterissa (05-02-2013)

Ik ben zeer tevreden met de levering van mijn bestelde boeken. Via de mail word je op de hoogte gebrascht wanneer het bestelde boeke (en) geleverd wordt. Van Stokkum heeft veel keuze aanbod aan boeken.

Recensie van: Sophie (01-10-2012)

Helaas, lees allemaal positieve reacties over de snelle levering, echter mijn bestelde cd-rom nog niet mogen ontvangen (besteld 26-09-12). Hoop het morgen te mogen ontvangen, maar voor 18.00 uur besteld morgen in huis gaat dus niet op.

Recensie van: Eveline (16-12-2010)

Goeie service: snelle reactie op mijn mail en heel behulpzaam.. Makkelijk dat jullie heel veel boeken hebben, ruime keuze. Alleen bij mij werkt de site niet altijd heel goed.

Recensie van: A.Bezemer (01-06-2010)

Ben sinds enkele maanden klant van van Stockum en kan niet anders zeggen dan "Fantastisch" service is enorm goed en snel, vragen worden duidelijk beantwoord. En de nieuwe site is ook erg fijn. Een enorm bonuspunt is de selectie "engelse boeken" maakt niet uit wat ik zoek, bij van stockum vind ik het altijd! Kan van Stockum als webwinkel zeker aanraden.

Recensie van: L. Ottingh (12-05-2010)

Fijne en snelle service. Proficiat met de nieuwe site.

Recensie van: Corrie Dinkgreve (11-12-2009)

Groot assortiment, snelle levering en een adequate terugkoppeling over de status van mijn bestelling. Kortom deze webwinkel is een echte aanrader!

Recensie van: M.P. Jacobsen (10-12-2009)

Ik ben een dagje ouder maar zij hielpen mij fantastische bij de aanschaf van een E Reader. Erg handig zo'n ding vanwege de grote letters.

Recensie van: I. Batenburg (24-11-2009)

Ik had een bestelling geplaatst snel geleverd met nog een extra folder erbij over nieuwe boeken. Prima service. De Engels talige boeken zijn vaak een stuk voordeliger dan elders en weinig porto.

Schrijf uw eigen recensie
captcha