Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Downloadbaar audio bestand

Het labyrint der geesten

Het Kerkhof der Vergeten Boeken 4

Het labyrint der geesten - Carlos Ruiz Zafon - ISBN: 9789046171516
Prijs: € 12,99
Levertijd: MP3. Levering via internet link. Kan niet retour.
Mediatype: Downloadbaar audio bestand (05-01-2018)
Genre: Historische roman (populair)
Extra:
Add to cart

Beschrijving

De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón!

Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij te staan, maar om van zijn nachtmerries af te komen, moet Daniel het mysterie rond haar dood zelf ontrafelen. Net als hij denkt een stap dichter bij de waarheid te zijn, ontmoet hij de eigengereide Alicia Gris. Een geheime opdracht heeft haar van Madrid naar haar geboortestad Barcelona gebracht, een plek met veel pijnlijke herinneringen. Ze moet de verdwijning van een belangrijk politicus ophelderen en het spoor leidt naar Daniels boekhandel. Hun zoektochten blijken nauw verweven en ze stuiten op een duister complot uit het verleden dat elke verbeelding tart. Het brengt niet alleen hun eigen leven in gevaar, maar ook dat van de degenen die hun dierbaar zijn.

Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie en intrige in het mysterieuze Barcelona. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum dat hij met De schaduw van de wind introduceerde. Alle delen van Het Kerkhof der Vergeten Boeken zijn los en in willekeurige volgorde van elkaar te beluisteren.

Details

Titel: Het labyrint der geesten
auteur: Carlos Ruiz Zafon
Mediatype: Downloadbaar audio bestand
Taal: Nederlands
Publicatiedatum: 05-01-2018
NUR: Historische roman (populair)
ISBN/ISBN13: 9789046171516
Intern nummer: 41055171

Recensie

‘Een prachtige ode aan de noir, aan de heimwee en de (on)macht van het geschreven woord.’ (***** Knack Focus)

‘Dit boek heeft het allemaal: spanning, geschiedenis, romantiek, mysterie en massa’s fantasie. Dit is een boek om jezelf in te verliezen.’ (Het Nieuwsblad)

‘Fans van de Spaanse schrijver Carlos Ruiz Zafón kunnen hun hart ophalen.’ (De Telegraaf)

‘Zafón vertelt vaardig en onderhoudend.’ (NRC Handelsblad)

‘Een nieuw complot, dat op onnavolgbare wijze wordt ontrafeld. Wie openstaat voor het uitzinnige spel met taal en psyche van deze listige regisseur, levere zich over.’ (Het Parool)

'In een 846 pagina tellend verhaal, waar geen letter te veel is, brengt de Spaanse auteur een slotstuk dat onvergetelijk is.' (Hebban)