Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
20 april


Voor onze boekhandel aan het Spui in Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een

GEDREVEN WINKELMANAGER M/V


De functie
De winkelmanager draagt zorg voor de algehele bedrijfsvoering en is verantwoordelijk voor de exploitatie van de boekhandel. Je hebt prikkelende en vernieuwende ideeën voor zowel de winkel als online en je zorgt ervoor dat Van Stockum op commercieel en cultureel gebied voorop loopt. Als winkelmanager ben je verantwoordelijk voor alle facetten binnen de winkel: assortiment, inkoop, voorraadbeheer, omzet, productpresentatie, promotie, kostenbeheersing en personeel. Je bouwt relaties op met externe partijen om de resultaten te verhogen en volgt actief product- en marktontwikkelingen om daar vervolgens op in te spelen.

De kandidaat
Je bent een energiek persoon die er zin in heeft om fulltime leiding te geven aan onze kwaliteitsboekhandel. Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en je werkt en denkt op Hbo-niveau. Verder beschik je over uitstekende communicatieve, leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je bent ondernemend, overziet snel commerciële kansen en speelt daar creatief op in. Daarnaast ben je een goede teambuilder die de medewerkers enthousiasmeert en stimuleert een stap verder te gaan in het verlenen van excellente service. Kennis van het boekenvak is een pre maar niet noodzakelijk, affiniteit uiteraard wel. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat uit Den Haag of omgeving.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving met prettige collega’s. Van Stockum valt onder de CAO voor de boekhandel & kantoorvakhandel.

Informatie en sollicitatie:
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Anneliek Hoppenbrouwers, 023-5319458. Sollicitaties voorzien van CV graag voor 5 mei a.s. mailen naar: pz@devriesboeken.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.