Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Metroid – Samus returns

Metroid â Samus returns - ISBN: 0045496475543
Prijs: € 37,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Nintendo 3DS (15-09-2017)
Genre: Non-boeken algemeen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Verken samen met Samus Aran een onherbergzame planeet vol bloeddorstige levensvormen. Zij gaat op pad om de Metroid het hoofd te bieden in deze meesterlijke, nieuwe versie van het origineel, dat in 1992 is uitgebracht voor de Game Boy.
Het arsenaal van Samus Aran is uitgebreid met nieuwe moves en vaardigheden waarmee ze op de planeet kan overleven. Deze side-scrolling platformgame vol explosieve actie is een geweldige Metroid-belevenis voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Deze game wordt exclusief uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Inhoud:
- Deze explosieve, side-scrolling platformgame is volledig opnieuw vormgegeven met oogstrelende 3D-graphics en rijke, sfeervolle kleuren.
- De klassieke Metroid II: Return of Samus-gameplay wordt voorzien van een overvloed aan nieuwe content, inclusief gloednieuwe eigenschappen die gebruikmaken van een geheimzinnige energiebron met de naam Aeion, een krachtige counterslag en de mogelijkheid om vrij te richten.
- Je kunt allerlei geheimen vinden en zo stukje bij beetje het verleden van de planeet SR388 ontdekken.
- Naast de game worden er ook twee amiibo-figuurtjes van Samus Aran en Metroid (apart verkrijgbaar) uitgebracht. In deze game kun je ook de amiibo van Zero Suit Samus en Samus uit de Super Smash Bros.-serie gebruiken. Later wordt hierover meer bekendgemaakt.

Details

Titel: Metroid – Samus returns
Mediatype: Nintendo 3DS
Publicatiedatum: 2017-09-15
NUR: Non-boeken algemeen
ISBN/ISBN13: 0045496475543
Intern nummer: 39547641

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.