Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Basiscursus kosmologie

van oerknal tot witte gaten

Basiscursus kosmologie - Govert Schilling - ISBN: 9789491224096
Prijs: € 25,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Mediatype: Audio/CD's (01-12-2011)
Genre: Sterrenkunde
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 23,95
Audio/CD's € 25,50
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

"Basiscursus kosmologie - van oerknal tot witte gaten

EEN ONMISBARE BASISCURSUS KOSMOLOGIE!

De kosmos is voor 96 procent één groot raadsel... En die 4 procent dan? Die worden u door de bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling op deze vier cd's haarfijn uitgelegd. Van de oerknal komen we terecht bij de uitdijing van het heelal, de roodverschuiving, donkere materie, parallelle heelallen en nog veel meer. Schilling beantwoordt en passant de grote vragen waar we allemaal mee worstelen: Wat was er vóór de oerknal? Is het heelal oneindig? Wat is gekromde ruimte? Had het heelal ook anders kunnen zijn? Is het heelal op maakt gemaakt voor de mens?
Tot slot staat hij stil bij het intrigerende idee dat ons heelal misschien een nietig onderdeel is van een allesomvattend 'multiversum'. Een onmisbare basiscursus kosmologie.

Wetenschapsjournalist Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij publiceerde tientallen boeken over uiteenlopende sterrenkundige onderwerpen en geeft regelmatig toelichting op sterrenkundige nieuwtjes in radio- en tv-programma's. Hij ontving diverse prijzen voor zijn In 2002 ontving hij de Eureka-oeuvreprijs van de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) voor zijn bijdragen aan de popularisering van wetenschap en techniek. In 2007 werd planetoïde (10986) Govert naar hem genoemd door de Internationale Astronomische Unie.

Inhoud: 4 cd's * totale luisterduur: ca. 244 minuten

ISBN: 9789491224096

Details

Titel: Basiscursus kosmologie
auteur: Govert Schilling
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 01-12-2011
NUR: Sterrenkunde
Afmetingen: 143 x 127 x 32
Gewicht: 256 gr
ISBN/ISBN13: 9789491224096
Intern nummer: 18193678

Extra informatie

Basiscursus kosmologie

Recensie

"Basiscursus kosmologie - van oerknal tot witte gaten EEN ONMISBARE BASISCURSUS KOSMOLOGIE! De kosmos is voor 96 procent één groot raadsel... En die 4 procent dan? Die worden u door de bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling op deze vier cd's haarfijn uitgelegd. Van de oerknal komen we terecht bij de uitdijing van het heelal, de roodverschuiving, donkere materie, parallelle heelallen en nog veel meer. Schilling beantwoordt en passant de grote vragen waar we allemaal mee worstelen: Wat was er vóór de oerknal? Is het heelal oneindig? Wat is gekromde ruimte? Had het heelal ook anders kunnen zijn? Is het heelal op maakt gemaakt voor de mens? Tot slot staat hij stil bij het intrigerende idee dat ons heelal misschien een nietig onderdeel is van een allesomvattend 'multiversum'. Een onmisbare basiscursus kosmologie. Wetenschapsjournalist Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij publiceerde tientallen boeken over uiteenlopende sterrenkundige onderwerpen en geeft regelmatig toelichting op sterrenkundige nieuwtjes in radio- en tv-programma's. Hij ontving diverse prijzen voor zijn In 2002 ontving hij de Eureka-oeuvreprijs van de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) voor zijn bijdragen aan de popularisering van wetenschap en techniek. In 2007 werd planetoïde (10986) Govert naar hem genoemd door de Internationale Astronomische Unie. Inhoud: 4 cd's * totale luisterduur: ca. 244 minuten ISBN: 9789491224096

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.