Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Zonder de meteoriet waren we er niet

de mens als evolutionaire toevalstreffer

Zonder de meteoriet waren we er niet - L. Rodill; Jelle Reumer - ISBN: 9789089930019
Prijs: € 12,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Audio/CD's (16-03-2011)
Genre: Buitenlandse talen, letterkunde en cultuur algemeen
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 10,35
Audio/CD's € 12,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De mens als evolutionaire toevalstreffer
De grote panda zit in zijn bamboebos, hij knaagt langzaam op een taaie scheut en bekommert zich om niets. Dat vindt hij fijn. Het interesseert de grote panda geen klap dat hij op het punt van uitsterven staat, laat staan dat het hem interesseert dat ook de Sumatraanse neushoorn zou kunnen verdwijnen. Het zal de natuur allemaal een worst zijn. Op één diersoort na. De mens.

Dit toegankelijke luistercollege van Jelle Reumer biedt een verhelderende kijk op wat de mens bezielt om dát te doen. Wie is eigenlijk die mens? Hoe toevallig is het dát we er zijn en hoe zijn we hier op deze planeet terechtgekomen? En dan nog wel in zulke enorme aantallen! En wat betekent dat allemaal, voor ons in de toekomst en voor de aarde?

Prof. dr. Jelle Reumer
studeerde biologie met als specialisatie paleontologie. Sinds 1987 is hij directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Tevens is hij bijzonder hoogleraar vertebraten paleontologie aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast publiceerde hij enkele boeken en schrijft hij regelmatig columns voor diverse kranten en opiniebladen.

Details

Titel: Zonder de meteoriet waren we er niet
auteur: L. Rodill; Jelle Reumer
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: LuisterWijs
Publicatiedatum: 16-03-2011
NUR: Buitenlandse talen, letterkunde en cultuur algemeen
Afmetingen: 132 x 128 x 6
Gewicht: 58 gr
ISBN/ISBN13: 9789089930019
Intern nummer: 11111626

Extra informatie

LuisterWijs Mens Zonder de meteoriet waren we er niet

Recensie

Zonder de meteoriet waren we er niet - de mens als evolutionaire toevalstreffer Door Jelle Reumer De grote panda zit in zijn bamboebos, hij knaagt langzaam op een taaie scheut en bekommert zich om niets. Dat vindt hij fijn. Het interesseert de grote panda geen klap dat hij op het punt van uitsterven staat, laat staan dat het hem interesseert dat ook de Sumatraanse neushoorn zou kunnen verdwijnen. Het zal de natuur allemaal een worst zijn. Op één diersoort na. De mens. Dit toegankelijke luistercollege van Jelle Reumer biedt een verhelderende kijk op wat de mens bezielt om dát te doen. Wie is eigenlijk die mens? Hoe toevallig is het dát we er zijn en hoe zijn we hier op deze planeet terechtgekomen? En dan nog wel in zulke enorme aantallen! En wat betekent dat allemaal, voor ons in de toekomst en voor de aarde? Prof. dr. Jelle Reumer studeerde biologie met als specialisatie paleontologie. Sinds 1987 is hij directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Tevens is hij bijzonder hoogleraar vertebratenpaleontologie aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast publiceerde hij enkele boeken en schrijft hij regelmatig columns voor diverse kranten en opiniebladen. Genre: LuisterWijs Mens Serie-nummer 1 1 audio-cd luisterduur - 63 minuten:

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.