Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Van Bar Mitswa tot Chanoeka

een kennismaking met het Joodse volk en zijn religie

Van Bar Mitswa tot Chanoeka - Jochanan Belinfante - ISBN: 9789089930040
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Audio/CD's (16-03-2011)
Genre: Buitenlandse talen, letterkunde en cultuur algemeen
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 13,55
Audio/CD's € 14,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een kennismaking met het Joodse volk en zijn religie
Een luistercollege over het Joodse leven van vandaag, waarbij vele onderwerpen rondom het Jodendom aan bod komen. Wat zijn de hoogtepunten van het jaar in het Joodse leven? Wat gebeurt er thuis én in de synagoge tijdens de Sjabbat en andere Joodse feestdagen zoals bij Rosj HaSjana (het Joods Nieuwjaar), Pesach (Joods Paasfeest) en Jom Kippur (Grote Verzoendag)? Wat is een Bar en Bat Mitswa en wat doe ik als ik daarvoor uitgenodigd ben? Hoe zit het met de spijswetten?

Een waardevolle kennismaking met het Jodendom door Jochanan Belinfante, aangevuld met muziek voor de Sjabbat en de Hoge Feestdagen.

Jochanan Belinfante
was 14 jaar lang voorzanger (Chazan) en leraar voor de Tilburgse Liberaal Joodse Gemeente, en een aantal jaren voorzitter van het Joodse Leerhuis te Meerssen. Vanaf 1999 geeft hij door heel Nederland cursussen over diverse Joodse onderwerpen voor verschillende cursuscentra, waaronder het Joods Educatief Centrum ‘Crescas’.

Details

Titel: Van Bar Mitswa tot Chanoeka
auteur: Jochanan Belinfante
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: LuisterWijs
Publicatiedatum: 16-03-2011
NUR: Buitenlandse talen, letterkunde en cultuur algemeen
Afmetingen: 134 x 125 x 12
Gewicht: 106 gr
ISBN/ISBN13: 9789089930040
Intern nummer: 11111629

Extra informatie

LuisterWijs Religie Van Bar Mitswa tot Chanoeka

Recensie

Van Bar Mitswa tot Chanoeka - een kennismaking met het Joodse volk en zijn religie aangevuld met prachtige muziek voor de Sjabbat en de Hoge Feestdagen Door Jochanan Belinfante Een luistercollege over het Joodse leven van vandaag, waarbij vele onderwerpen rondom het Jodendom aan bod komen. Wat zijn de hoogtepunten van het jaar in het Joodse leven? Wat gebeurt er thuis én in de synagoge tijdens de Sjabbat en andere Joodse feestdagen zoals bij Rosj HaSjana (het Joods Nieuwjaar), Pesach (Joods Paasfeest) en Jom Kippur (Grote Verzoendag)? Wat is een Bar en Bat Mitswa en wat doe ik als ik daarvoor uitgenodigd ben? Hoe zit het met de spijswetten? Een waardevolle kennismaking met het Jodendom door Jochanan Belinfante, aangevuld met muziek voor de Sjabbat en de Hoge Feestdagen. Jochanan Belinfante was 14 jaar lang voorzanger (Chazan) en leraar voor de Tilburgse Liberaal Joodse Gemeente, en een aantal jaren voorzitter van het Joodse Leerhuis te Meerssen. Vanaf 1999 geeft hij door heel Nederland cursussen over diverse Joodse onderwerpen voor verschillende cursuscentra, waaronder het Joods Educatief Centrum ‘Crescas’. Genre: LuisterWijs Religie Serie-nummer 3 2 audio-cd’s totale luisterduur - 130 minuten

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.