Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Verhalen uit lief leven

Verhalen uit lief leven - Alice Munro - ISBN: 9789047617280
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (16-07-2014)
Genre: Vertaalde verhalenbundels
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 15,15
Audio/CD's € 19,99
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Lief leven is de briljante nieuwe verhalenbundel van de veelgeprezen Canadese auteur Alice Munro. Munro is op ongeëvenaarde wijze in staat de essentie van het leven in korte, tijdloze verhalen neer te zetten. Ze beschrijft de momenten die het leven vormgeven: de momenten waarop een droom, seks of misschien een simpele speling van het lot een persoon van zijn gebaande paden af weet te brengen en nieuwe poorten opent. Op dit luisterboek hoort u een selectie verhalen uit de bundel.

Alice Munro heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Man Booker International Prize voor haar hele oeuvre. In 2013 ontving ze de Nobelprijs voor Literatuur.

Carine Crutzen heeft theater altijd gecombineerd met film en tv-drama. Zij speelde in De Poel en Majesteit, en in tv-series als Pleidooi, Oud Geld en Vuurzee. Met het luisterboek Zout op mijn huid haalde Crutzen de shortlist van de esta Luisterboek Award 2010.

Details

Titel: Verhalen uit lief leven
auteur: Alice Munro
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 16-07-2014
NUR: Vertaalde verhalenbundels
Afmetingen: 251 x 140 x 8
Gewicht: 143 gr
ISBN/ISBN13: 9789047617280
Intern nummer: 26590225

Extra informatie

Verhalen uit Lief leven 5 CD's

Recensie

Lief leven is de briljante nieuwe verhalenbundel van de veelgeprezen Canadese auteur Alice Munro. Munro is op ongeëvenaarde wijze in staat de essentie van het leven in korte, tijdloze verhalen neer te zetten. Ze beschrijft de momenten die het leven vormgeven: de momenten waarop een droom, seks of misschien een simpele speling van het lot een persoon van zijn gebaande paden af weet te brengen en nieuwe poorten opent. Op dit luisterboek hoort u een selectie verhalen uit de bundel. Alice Munro heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Man Booker International Prize voor haar hele oeuvre. In 2013 ontving ze de Nobelprijs voor Literatuur. Carine Crutzen heeft theater altijd gecombineerd met film en tv-drama. Zij speelde in De Poel en Majesteit, en in tv-series als Pleidooi, Oud Geld en Vuurzee. Met het luisterboek Zout op mijn huid haalde Crutzen de shortlist van de esta Luisterboek Award 2010.

Inhoudsopgave

INHOUD 1. Japan bereiken 2. Die zomer zou Peter 3. Toen ze haar theorie 4. Ze begon een brief 5. En nu vertelden ze haar 6. ‘We kunnen hier beter…’ 7. In hun couchette 8. Amundsen 9. Hij leek me tien tot vijftien jaar ouder 10. Het aantal kinderen 11. De school aan het eind 1. ‘Er is altijd nog…’ 2. De sleutel van zijn huis 3. Toen ik de auto hoorde starten 4. Ik richt mijn gedachten 5. Een nieuwe toon in zijn stem 6. Weg uit Maverley 7. Er was één ding 8. Het verbaasde Ray een beetje 9. De dominee en zijn vrouw 10. Daarna ging het bergafwaarts 11. Ze was van een heel magere vrouw 1. Grind 2. Wat vond hij van dit alles? 3. Op een dag 4. In gedachten zie ik 5. Hij en Josie hebben zelf geen kinderen 6. Toevluchtsoord 7. De eerste dag 8. Rond die tijd 9. De buitendeur gaat nu open 10. Mona’s wasachtige bleekheid 11. Tante Dawn had evenmin omgekeken 1. Trots 2. Het werd oorlog 3. Maar ze verkocht het 4. In de jaren 5. Ik ging op zoek 6. Finale – het oog 7. Ze vertelde me over de danszalen 8. Ik zie dat er twee andere kinderen zijn 9. Toen hoorde ik mijn moeder snikken 10. Nacht 11. In de maand juni 1. Ik liep op en neer 2. Toen ik over mijn zusje praatte 3. Stemmen 4. Mijn moeder had haar jurk 5. Er waren verschillende mensen 6. Toen ik weer terugkwam 7. Lief leven 8. Ik deed niet langer over de middelbare school 9. Ons huis was redelijk groot 10. Een paar keer 11. Ik weet niet wanneer

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.