Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Butcher's crossing

Butcher's crossing - John Williams - ISBN: 9789047615927
Prijs: € 25,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (27-04-2016)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 19,95
Audio/CD's € 25,99
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Amerika, 1870. De jonge Will Andrews stopt met zijn opleiding aan Harvard en trekt westwaarts op zoek naar avontuur, naar het echte Amerika. Als hij na een lange reis aankomt in het van god en iedereen verlaten dorp Butcher’s Crossing in Kansas neemt Andrews een ingrijpend besluit: hij gaat mee op wat een van de laatste grote jachten op de bizon zal zijn, een dier dat vrijwel uitgeroeid is door de handel in huiden. De ervaren jager Miller leidt de expeditie naar een kudde van duizenden bizons in een verstopte vallei. Terwijl Miller als een bezetene in de weer is om elke nog levende bizon te doden, worden de mannen in het nauw gedreven door de snel invallende winter en leert Andrews meer van zijn land dan hij ooit had kunnen voorzien.

Jan Donkers is schrijver van literaire verhalen en maakt reisreportages en muziekprogramma’s. Donkers las eerder onder meer de luisterboeken De dromenwever van Douwe Draaisma, De man zonder ziekte van Arnon Grunberg en Stoner van John Williams voor.

Details

Titel: Butcher's crossing
auteur: John Williams
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 27-04-2016
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
Gewicht: 212 gr
ISBN/ISBN13: 9789047615927
Intern nummer: 25525963

Extra informatie

Gelijktijdige verschijning met boek

Recensie

AAmerika, 1870. De jonge Will Andrews stopt met zijn opleiding aan Harvard en trekt westwaarts op zoek naar avontuur, naar het echte Amerika. Als hij na een lange reis aankomt in het van god en iedereen verlaten dorp Butcher’s Crossing in Kansas neemt Andrews een ingrijpend besluit: hij gaat mee op wat een van de laatste grote jachten op de bizon zal zijn, een dier dat vrijwel uitgeroeid is door de handel in huiden. De ervaren jager Miller leidt de expeditie naar een kudde van duizenden bizons in een verstopte vallei. Terwijl Miller als een bezetene in de weer is om elke nog levende bizon te doden, worden de mannen in het nauw gedreven door de snel invallende winter en leert Andrews meer van zijn land dan hij ooit had kunnen voorzien. Jan Donkers is schrijver van literaire verhalen en maakt reisreportages en muziekprogramma’s. Donkers las eerder onder meer de luisterboeken De dromenwever van Douwe Draaisma, De man zonder ziekte van Arnon Grunberg en Stoner van John Williams voor.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.