Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Ali en Nino

Ali en Nino - Kurban Said - ISBN: 9789047617228
Prijs: € 15,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (28-05-2014)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 19,95
Audio/CD's € 15,99
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ali & Nino behoort tot de grote meesterwerken van de wereldliteratuur. De roman uit 1937 speelt zich af in Azerbeidzjan ten tijde van de Eerste Wereldoorlog en de Russische Revolutie en vertelt over de grote, alle grenzen overschrijdende liefde tussen Ali, een jonge adellijke moslim en zijn geliefde Nino Kipiani, een christelijke Georgische prinses.

Het boek vervult een belangrijke rol in het leven van Maurits Rubinstein. Deze bijzondere liefdesgeschiedenis leest hij voor de luisterboekuitgave dan ook zelf voor, twintig jaar nadat hij het verhaal voorlas aan zijn eigen grote liefde. Het verhaal wordt ondersteund door muziek
van Floor Minnaert. Niet zozeer zoals in een hoorspel maar meer als filmische verhalenmuziek die de beelden, die met het verhaal worden opgeroepen, versterken.

Details

Titel: Ali en Nino
auteur: Kurban Said
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 28-05-2014
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
Afmetingen: 253 x 143 x 10
Gewicht: 201 gr
ISBN/ISBN13: 9789047617228
Intern nummer: 26590217

Extra informatie

Ali en Nino, luisterboek, 8 CD's

Recensie

Ali & Nino behoort tot de grote meesterwerken van de wereldliteratuur. De roman uit 1937 speelt zich af in Azerbeidzjan ten tijde van de Eerste Wereldoorlog en de Russische Revolutie en vertelt over de grote, alle grenzen overschrijdende liefde tussen Ali, een jonge adellijke moslim en zijn geliefde Nino Kipiani, een christelijke Georgische prinses. Het boek vervult een belangrijke rol in het leven van Maurits Rubinstein. Deze bijzondere liefdesgeschiedenis leest hij voor de luisterboekuitgave dan ook zelf voor, twintig jaar nadat hij het verhaal voorlas aan zijn eigen grote liefde. Het verhaal wordt ondersteund door muziek van Floor Minnaert. Niet zozeer zoals in een hoorspel maar meer als filmische verhalenmuziek die de beelden, die met het verhaal worden opgeroepen, versterken.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.