Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Ja zuster, nee zuster

3CD-luisterboek

Ja zuster, nee zuster - Annie M.G. Schmidt - ISBN: 9789047605508
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (05-12-2008)
Genre: Toneel-, theater- en filmteksten, ook scenario’s
Ook beschikbaar als:
€ 0,00
Audio/CD's € 14,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ja zuster, nee zuster speelt zich af in een 'rusthuis vol herrie', waar zuster Klivia de scepter zwaait. In het huis wonen o.a. Gerrit, opa, de ingenieur en er is een boze buurman Boordevol. Elke aflevering staat op zich en de liedjes hebben weinig met het verhaal te maken. Iemand zegt "We kunnen gewoon een liedje zingen, dat helpt altijd!" en er is aanleiding om te gaan zingen. Harry Bannink over het succes van Ja zuster, nee zuster: "Het was er denk ik de tijd voor. Het juiste moment, de juiste omstandigheden. Ik heb geen verklaring voor het succes (...) We waren ons er absoluut niet van bewust dat we aan een topper werkten."
Hetty Blok (1920) is cabaretière, actrice en zangeres. Ze werd vooral bekend als de zingende zuster van Rusthuis Klivia aan de Primula-straat, met liedjes als Niet met de deuren slaan, M'n opa en Wil u een stekkie (van de fuchsia), waarin de ondeugende regel "Van de fuk... fuk... fuchsia" voortkomt.
Op deze cd’s staat gerestaureerd audio-materiaal van 6 originele afleveringen uit 1966-1968 met aanvullende nieuwe teksten van Hetty Blok.

Details

Titel: Ja zuster, nee zuster
auteur: Annie M.G. Schmidt
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 05-12-2008
NUR: Toneel-, theater- en filmteksten, ook scenario’s
Afmetingen: 252 x 141 x 7
Gewicht: 87 gr
ISBN/ISBN13: 9789047605508
Intern nummer: 11117558

Extra informatie

Ja Zuster, Nee Zuster en andere hoogtepunten, hoorspel, 3 CD'S

Recensie

Ja zuster, nee zuster speelt zich af in een 'rusthuis vol herrie', waar zuster Klivia de scepter zwaait. In het huis wonen o.a. Gerrit, opa, de ingenieur en er is een boze buurman Boordevol. Elke afl evering staat op zich en de liedjes hebben weinig met het verhaal te maken. Iemand zegt "We kunnen gewoon een liedje zingen, dat helpt altijd!" en er is aanleiding om te gaan zingen. Harry Bannink over het succes van Ja zuster, nee zuster: "Het was er denk ik de tijd voor. Het juiste moment, de juiste omstandigheden. Ik heb geen verklaring voor het succes (...) We waren ons er absoluut niet van bewust dat we aan een topper werkten." Hetty Blok (1920) is cabaretière, actrice en zangeres. Ze werd vooral bekend als de zingende zuster van Rusthuis Klivia aan de Primula-straat, met liedjes als Niet met de deuren slaan, M'n opa en Wil u een stekkie (van de fuchsia), waarin de ondeugende regel "Van de fuk... fuk... fuchsia" voortkomt. Op deze cd’s staat gerestaureerd audio-materiaal van 6 originele afleveringen uit 1966-1968 met aanvullende nieuwe teksten van Hetty Blok.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.