Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Een goed nest

Een goed nest - Tessa de Loo - ISBN: 9789047617457
Prijs: € 17,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (05-09-2014)
Genre: Literaire roman, novelle
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 13,55
Audio/CD's € 17,99
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Over de strijd tussen de twee zussen Noor en Eva Denekamp. Ze zijn vijftig en hebben niets geleerd van het verleden. Ze blijken nog steeds rivalen te zijn, vilein en kinderachtig tegelijk.

Noor en Eva Denekamp, twee zussen van rond de vijftig, zien elkaar zelden. Het botert niet tussen hen. De diepgaande verschillen komen pas echt aan het licht, wanneer Noor vanuit Amsterdam haar zus in de Achterhoek opzoekt met opzienbarend nieuws. Het wordt een turbulente ontmoeting, waarbij het er niet zachtzinnig aan toe gaat.

Oude gevoelens van wrok en jaloezie herleven, oude wonden worden opengereten, verwijten vliegen over en weer. Dan vertelt Noor eindelijk het intieme geheim dat hun levens zou kunnen ontwrichten. Willen ze voorgoed blijven steken in rancune of zelfmedelijden, of zal het de zussen lukken boven zichzelf uit te groeien?

Het toneelstuk Een goed nest zal in het najaar van 2014 in heel Nederland te zien zijn. De hoofdrollen worden vertolkt door Anneke Blok en Henriëtte Tol.

Details

Titel: Een goed nest
auteur: Tessa de Loo
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 05-09-2014
NUR: Literaire roman, novelle
Afmetingen: 251 x 140 x 7
Gewicht: 107 gr
ISBN/ISBN13: 9789047617457
Intern nummer: 27319001

Extra informatie

Een goed nest Luisterboek 4 cd's

Recensie

Over de strijd tussen de twee zussen Noor en Eva Denekamp. Ze zijn vijftig en hebben niets geleerd van het verleden. Ze blijken nog steeds rivalen te zijn, vilein en kinderachtig tegelijk. Noor en Eva Denekamp, twee zussen van rond de vijftig, zien elkaar zelden. Het botert niet tussen hen. De diepgaande verschillen komen pas echt aan het licht, wanneer Noor vanuit Amsterdam haar zus in de Achterhoek opzoekt met opzienbarend nieuws. Het wordt een turbulente ontmoeting, waarbij het er niet zachtzinnig aan toe gaat. Oude gevoelens van wrok en jaloezie herleven, oude wonden worden opengereten, verwijten vliegen over en weer. Dan vertelt Noor eindelijk het intieme geheim dat hun levens zou kunnen ontwrichten. Willen ze voorgoed blijven steken in rancune of zelfmedelijden, of zal het de zussen lukken boven zichzelf uit te groeien? Het toneelstuk Een goed nest zal in het najaar van 2014 in heel Nederland te zien zijn. De hoofdrollen worden vertolkt door Anneke Blok en Henriëtte Tol.

Inhoudsopgave

1 Deel I Wat een gehucht is het toch, dacht Noor 2 Ze meende het 3 De schittering maakte plaats voor behoedzaamheid 4 Noor was geschrokken 5 Eva haalde opgelucht adem 6 Noor was in een van de leunstoelen neergeploft 7 Het was Noor gelukt haar op de kast te krijgen! 8 Eva’s mond viel open terwijl ze haar zus aanstaarde 1 Diep ademhalen, zei Noor tegen zichzelf 2 Noor knikte 3 Het was ondenkbaar 4 Ach, ze is in slaap gevallen, dacht Noor 5 Deel II Waren ze wakker geworden door het geluid 6 Het was warm en vochtig in de keuken 7 De wereld was zomaar 8 Toen pas viel haar oog op het lege doosje 1 ‘Waarom heb je dit nooit eerder verteld,’ vroeg Noor 2 Eva was inmiddels ook in de ban geraakt 3 Ze keek er de hele week naar uit 4 Deel III Eva zette een fes wijn 5 Eva verslikte zich 6 ‘Bart werd geboren in een van de warmste zomers van de eeuw,’ begon Eva 7 ‘En nu slikt hij al twee maanden angstremmers,’ zei Eva 8 Eva streek over haar voorhoofd 1 Eva was languit gaan liggen 2 Eva greep de nieuwe kans om Noor gunstig te stemmen 3 Noor staarde naar een foto van Richard 4 Ze durfde zich geen voorstelling te maken 5 ‘Daar zul je hem hebben,’ zei Eva

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.