Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet

Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet - Tosca Menten - ISBN: 9789462530898
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (06-02-2018)
Genre: Luisterboeken
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Met een juichkreet sprong Dummie uit de auto, rende naar de piramide en begon te klimmen. 'Hé, mag dat wel?' riep Klaas. 'Dúmmie!' Dummie draaide zich om, stak zijn handen in de lucht en schreeuwde het uit. 'Maashi! Ik ben er! Mijn land! Mijn land is er nog! Ik ben terug! Ghoera!' Als een dolleman sprong hij van de ene
steen op de andere. 'Ghoera! Darwishi Ur-Atum Msamaki Minkabh Ishaq Eboni is terug!' Dummie is dolblij. Na een spannende reis is hij terug in Egypte om samen met Goos en Klaas het graf van zijn vader, farao Achnetoet, te zoeken. Vol goede moed gaan ze op pad. Maar Egypte is na vierduizend jaar helemaal
veranderd en het graf van Achnetoet is nergens te vinden. Dan gebeurt er iets verschrikkelijks en plotseling zijn Goos en Dummie in groot gevaar... Alweer een komisch, ontroerend, maar vooral spannend verhaal over Dummie de mummie.

Tosca Menten ging speciaal voor dit boek op reis naar Egypte. Luister nu naar alweer het tweede Dummie de Mummie' luisterboek!

Details

Titel: Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet
auteur: Tosca Menten
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 06-02-2018
NUR: Luisterboeken
Gewicht: 157 gr
ISBN/ISBN13: 9789462530898
Intern nummer: 29762425

Extra informatie

Dummie de Mummie De tombe van Achnetoet, Luisterboek 6 CD's, gelezen door Tosca Menten

Recensie

Met een juichkreet sprong Dummie uit de auto, rende naar de piramide en begon te klimmen. 'Hé, mag dat wel?' riep Klaas. 'Dúmmie!' Dummie draaide zich om, stak zijn handen in de lucht en schreeuwde het uit. 'Maashi! Ik ben er! Mijn land! Mijn land is er nog! Ik ben terug! Ghoera!' Als een dolleman sprong hij van de ene steen op de andere. 'Ghoera! Darwishi Ur-Atum Msamaki Minkabh Ishaq Eboni is terug!' Dummie is dolblij. Na een spannende reis is hij terug in Egypte om samen met Goos en Klaas het graf van zijn vader, farao Achnetoet, te zoeken. Vol goede moed gaan ze op pad. Maar Egypte is na vierduizend jaar helemaal veranderd en het graf van Achnetoet is nergens te vinden. Dan gebeurt er iets verschrikkelijks en plotseling zijn Goos en Dummie in groot gevaar... Alweer een komisch, ontroerend, maar vooral spannend verhaal over Dummie de mummie. Tosca Menten ging speciaal voor dit boek op reis naar Egypte. Luister nu naar alweer het tweede Dummie de Mummie' luisterboek!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.