Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

De markiezin

De markiezin - Charlotte Mutsaers - ISBN: 9789047612797
Prijs: € 13,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (21-09-2013)
Genre: Luisterboeken
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De markiezin gaat over porseleinen kerstboompjes, kolbaszworstjes, bokkentuigjes, lams koteletten, lamskarbonades, de wind en de Hof van Olijven. De markiezin gaat ook over onstui mige liefde en lotsverbondenheid. ‘Beetje bij beetje bouw je je een leven op, maar het blijft doen alsof, want diep onder de grond spant alles samen om het zo vlug mogelijk weer op te blazen. Door het kleinste toeval - een schrijffout, een dwarrelend blad, een open koffertje, een naald - kun je al uit je voegen barsten.’

De markiezin is geschreven en voorgelezen door Charlotte Mutsaers. De verhalenbundel verscheen oorspronkelijk in 1988. In feite lopen in De markiezin twee geschiedenissen dooreen: jeugdherinneringen en dialogen over het leven nu. De verbindende tekst is het chanson ‘Tout va très bien, Madame la Marquise’, dat op dit luisterboek – gearrangeerd door Floor Minnaert en gezongen door Mutsaers zelf – ten gehore wordt gebracht.

Details

Titel: De markiezin
auteur: Charlotte Mutsaers
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 21-09-2013
NUR: Luisterboeken
Afmetingen: 252 x 141 x 6
Gewicht: 76 gr
ISBN/ISBN13: 9789047612797
Intern nummer: 20962156

Extra informatie

De markiezin gaat over onstuimige liefde en lotsverbondenheid

Recensie

De markiezin gaat over porseleinen kerstboompjes, kolbaszworstjes, bokkentuigjes, lams koteletten, lamskarbonades, de wind en de Hof van Olijven. De markiezin gaat ook over onstui mige liefde en lotsverbondenheid. ‘Beetje bij beetje bouw je je een leven op, maar het blijft doen alsof, want diep onder de grond spant alles samen om het zo vlug mogelijk weer op te blazen. Door het kleinste toeval - een schrijffout, een dwarrelend blad, een open koffertje, een naald - kun je al uit je voegen barsten.’ De markiezin is geschreven en voorgelezen door Charlotte Mutsaers. De verhalenbundel verscheen oorspronkelijk in 1988. In feite lopen in De markiezin twee geschiedenissen dooreen: jeugdherinneringen en dialogen over het leven nu. De verbindende tekst is het chanson ‘Tout va très bien, Madame la Marquise’, dat op dit luisterboek – gearrangeerd door Floor Minnaert en gezongen door Mutsaers zelf – ten gehore wordt gebracht.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.