Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Hallo is daar iemand?

een speurtocht naar leven op andere planeten

Hallo is daar iemand? - Govert Schilling - ISBN: 9789089930071
Prijs: € 12,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (16-03-2011)
Genre: Ruimte en sterrrenkunde (< 12 jaar)
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 10,35
Audio/CD's € 12,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een speurtocht naar leven op andere planeten
Jij woont op de aarde. Samen met een heleboel andere mensen en dieren. Er leeft van alles op onze planeet.

Maar de aarde is niet de enige planeet in het heelal. Leeft er op die andere planeten ook iets? En bestaan er echt buitenaardse wezens? Daarover gaat deze luister-cd.

Niemand weet precies hoe het leven op aarde is begonnen. Maar als het hier is gebeurd, is het misschien ergens anders ook gebeurd. Vreemde dieren. Groene mannetjes. Of misschien wel superintelligente wezens. In ons eigen zonnestelsel is er al naar gezocht. Op de planeten Mercurius en Venus is het veel te heet voor leven. Op Mars is het waarschijnlijk te koud. Toch zijn er misschien ooit Marsbacteriën geweest.

Maar er zijn ook planeten bij andere sterren. Daar zit vast wel een planeet tussen die veel op onze aarde lijkt. Zou daar iets kunnen leven? En hoe kom je daar achter?

Govert Schilling
is wetenschaps-journalist en vertelt op deze luister-cd over de speurtocht naar leven op andere planeten. Hij is eindredacteur van www.allesoversterrenkunde. nl, schrijft artikelen over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij heeft meer dan veertig boeken over sterrenkunde geschreven.

Details

Titel: Hallo is daar iemand?
auteur: Govert Schilling
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: LuisterWijs
Publicatiedatum: 16-03-2011
NUR: Ruimte en sterrrenkunde (< 12 jaar)
Afmetingen: 140 x 125 x 7
Gewicht: 56 gr
ISBN/ISBN13: 9789089930071
Intern nummer: 11135645

Extra informatie

LuisterWijs Hallo is daar iemand ?

Recensie

"Hallo, is daar iemand?" een speurtocht naar leven op andere planeten. door Govert Schilling Zou het kunnen…dat er leven op andere planeten is? Niemand weet precies hoe het leven op aarde is begonnen. Maar als hier op aarde leven is ontstaan, is het misschien ergens anders ook wel gebeurd: vreemde dieren, groene mannetjes, of misschien wel super-intelligente wezens? Waar zou dat dan kunnen zijn en hoe komen we daar achter? Hoe zouden deze wezens eruitzien, lijken ze misschien op ons en kunnen we dan met ze praten? Zouden we bij elkaar op bezoek kunnen? Misschien kun jij wel mee helpen zoeken naar mogelijk buitenaards leven! De bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling geeft antwoord op al deze vragen en neemt je in dit luistercollege mee voor een spannende speurtocht naar leven op andere planeten.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.