Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

LuisterWijs junior, Kunnen vogels op de kop vliegen?

50 superslimme kindervragen beantwoord door natuurwetenschapper Theo Jurriens

LuisterWijs junior, Kunnen vogels op de kop vliegen? - T. Jurriens - ISBN: 9789089930033
Prijs: € 12,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Audio/CD's (01-07-2008)
Genre: Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar)
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 10,35
Audio/CD's € 12,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

“ Waarom vallen vliegen niet naar beneden als ze over het plafond lopen?”
“Hoe weet een bloembol wat onder en boven is?”
“ Waarom zien wij overdag wel de maan maar ’s nachts niet de zon?”
“Waarom is er oorlog?”

50 vragen, gesteld door kinderen van de basisschool, over alle soorten onderwerpen die hen bezighouden. Van vragen over dromen, magnetisme, zwarte gaten, dementie, de kleur van gras, oorlog, verliefdheid, tot aan de vraag waarom er geen kattenvoer met muizensmaak bestaat. Kortom, een super-interessant luistercollege vol feiten en wetenswaardigheden voor nieuwsgierige kinderen én hun ouders, om te beluisteren op reis, thuis of in de klas.

Drs. Theo Jurriens
studeerde Sterrenkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen en is communicatieadviseur bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen. Jurriens vindt het belangrijk om anderen enthousiast te maken voor de wetenschap en techniek. Daarbij weet hij zowel jongeren als volwassenen te bereiken en te fascineren. En natuurlijk behoort het verkennen van het heelal tot zijn favoriete activiteiten.

Details

Titel: LuisterWijs junior, Kunnen vogels op de kop vliegen?
auteur: T. Jurriens
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen Magazines
Publicatiedatum: 2008-07-01
NUR: Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar)
Afmetingen: 129 x 125 x 6
Gewicht: 57 gr
ISBN/ISBN13: 9789089930033
Intern nummer: 11111628

Extra informatie

LuisterWijs junior Kunnen vogels op de kop vliegen?

Recensie

“Kunnen vogels op de kop vliegen?” 50 superslimme kindervragen beantwoord door natuurwetenschapper Theo Jurriens “Waarom vallen vliegen niet naar beneden als ze over het plafond lopen?” “Hoe weet een bloembol wat onder en boven is?” “Waarom zien wij overdag wel de maan maar ’s nachts niet de zon?” “Waarom is er oorlog?” 50 vragen, gesteld door kinderen van de basisschool, over alle soorten onderwerpen die hen bezighouden. Van vragen over dromen, magnetisme, zwarte gaten, dementie, de kleur van gras, oorlog, verliefdheid, tot aan de vraag waarom er geen kattenvoer met muizensmaak bestaat. Kortom, een super-interessant luistercollege vol feiten en wetenswaardigheden voor nieuwsgierige kinderen én hun ouders, om te beluisteren op reis, thuis of in de klas. Theo Jurriens studeerde Sterrenkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen en is communicatieadviseur bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen. Jurriens vindt het belangrijk om anderen enthousiast te maken voor de wetenschap en techniek. Daarbij weet hij zowel jongeren als volwassenen te bereiken en te fascineren. En natuurlijk behoort het verkennen van het heelal tot zijn favoriete activiteiten. Genre LuisterWijs junior Junior serie-nummer 1 1 audio-cd luisterduur - 45 minuten

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.