Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Hoe plast een astronaut?

50 superslimme kindervragen over de ruimtevaart beantwoord door Natuurwetenschapper Theo Jurriens

Hoe plast een astronaut? - Theo Jurriens - ISBN: 9789089930064
Prijs: € 12,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Audio/CD's (16-03-2011)
Genre: Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar)
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 10,35
Audio/CD's € 12,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

“Hoe word je astronaut?”
“Hoe slaapt een astronaut?”
“Kun je ook skaten op de maan?”
“Hebben astronauten wel eens ruzie in de ruimte?”
“Waarom mogen er geen kinderen mee de ruimte in?”

Een super-interessant luistercollege vol feiten en wetenswaardigheden over ruimtevaart voor nieuwsgierige kinderen én hun ouders, om te beluisteren op reis, thuis of in de klas. Vragen over of je kunt skaten op de maan, of astronauten wel eens heimwee hebben en of er ook vrouwen astronaut kunnen worden? Deze en nog vele andere vragen over ruimtevaart worden gesteld door kinderen uit diverse groepen van de basisschool en op een begrijpelijke en originele manier beantwoord door Theo Jurriens.


Drs. Theo Jurriens
studeerde Sterrenkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen en is communicatieadviseur bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen. Jurriens vindt het belangrijk om anderen enthousiast te maken voor de wetenschap en techniek. Daarbij weet hij zowel jongeren als volwassenen te bereiken en te fascineren. En natuurlijk behoort het verkennen van het heelal tot zijn favoriete activiteiten.

Details

Titel: Hoe plast een astronaut?
auteur: Theo Jurriens
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: LuisterWijs
Publicatiedatum: 16-03-2011
NUR: Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar)
Afmetingen: 140 x 128 x 7
Gewicht: 57 gr
ISBN/ISBN13: 9789089930064
Intern nummer: 11111631

Extra informatie

LuisterWijs junior Hoe plast een astronaut ?

Recensie

“Hoe plast een astronaut?” 50 superslimme kindervragen over ruimtevaart beantwoord door natuurwetenschapper Theo Jurriens “Hoe word je astronaut?” “Hoe slaapt een astronaut?” “Kun je ook skaten op de maan?" “Hebben astronauten wel eens ruzie in de ruimte?” “Waarom mogen er geen kinderen mee de ruimte in?” Een super-interessant luistercollege vol feiten en wetenswaardigheden over ruimtevaart voor nieuwsgierige kinderen én hun ouders, om te beluisteren op reis, thuis of in de klas. Vragen over of je kunt skaten op de maan, of astronauten wel eens heimwee hebben en of er ook vrouwen astronaut kunnen worden? Deze en nog vele andere vragen over ruimtevaart worden gesteld door kinderen uit diverse groepen van de basisschool en op een begrijpelijke en originele manier beantwoord door Theo Jurriens. Drs. Theo Jurriens studeerde Sterrenkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen en is communicatieadviseur bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen. Jurriens vindt het belangrijk om anderen enthousiast te maken voor de wetenschap en techniek. Daarbij weet hij zowel jongeren als volwassenen te bereiken en te fascineren. En natuurlijk behoort het verkennen van het heelal tot zijn favoriete activiteiten. Genre LuisterWijs junior junior serie-nummer 2 1 audio-cd luisterduur - 41 minuten

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.