Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

De vijf in een kampeerwagen

3 CD luisterboek voorgelezen door Adelinne van Lier

De vijf in een kampeerwagen - E. Blyton - ISBN: 9789047603450
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (14-06-2008)
Genre: Kinderboeken algemeen
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 11,95
Audio/CD's € 14,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Onze vijf vrienden zijn er op uit getrokken met een echte kampeerwagen, voortgetrokken door een paard. Onderweg vinden ze een geit en ontmoeten ze Nobby die bij een rondtrekkend circus hoort.

Details

Titel: De vijf in een kampeerwagen
auteur: E. Blyton
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein b.v.
Publicatiedatum: 14-06-2008
NUR: Kinderboeken algemeen
Afmetingen: 252 x 141 x 7
Gewicht: 86 gr
ISBN/ISBN13: 9789047603450
Intern nummer: 10709439

Extra informatie

De vijf in een kampeerwagen

Recensie

Onze vijf vrienden zijn er op uit getrokken met een echte kampeerwagen, voortgetrokken door een paard. Onderweg vinden ze een geit en ontmoeten ze Nobby die bij een rondtrekkend circus hoort. Julian, Dicky, George en Anne rijden met Nobby mee en zetten hun wagen vlakbij het circus. Helaas zijn Tijger-Dan en Lou heel vijandelijk naar onze helden en ze besluiten de volgende dag om naar de heuvels te trekken. Maar daar willen Dan en Lou ze ook weg hebben en gaan zelfs zo ver dat ze proberen om Timmy te verdoven. De Vijf is een serie populaire kinderboeken van Enid Blyton over vier kinderen en een hond. De boeken gaan over Julian, Dick en Annie en hun nichtje Georgina. Het vijfde groepslid is de bastaardhond Tim. Georgina is een bijzonder personage. Ze vindt het erg jammer dat ze een meisje is en was liever een jongen geweest. Daarom gedraagt ze zich alsof ze een jongen is, knipt haar haar kort, kleedt zich als een jongen en laat zich George noemen. Een bijzonder personage is de vader van Georgina, over het algemeen oom Quentin genoemd. Hij is een stereotiepe verstrooide professor. Hij brengt de hele dag door in zijn studeerkamer, luistert maar half naar gesprekken en is altijd papieren kwijt.

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1: Vakantie! Hoofdstuk 2: Georges plan Hoofdstuk 3: De wagens komen Hoofdstuk 4: Op weg Hoofdstuk 5: Het Merranmeer Hoofdstuk 6: Het circuskamp en Nobby Hoofdstuk 7: Nachtelijk bezoek Hoofdstuk 8: In de heuvels Hoofdstuk 9: Een vervelende ontmoeting Hoofdstuk 10: Een vreemde ommezwaai Hoofdstuk 11: In het circuskamp Hoofdstuk 12: Een rotstreek! Hoofdstuk 13: Julian Hoofdstuk 14: Verstopt Hoofdstuk 15: Angstige momenten Hoofdstuk 16: Een verrassende ontdekking Hoofdstuk 17: Opnieuw bezoek van Lou en Dan Hoofdstuk 18: In de heuvel Hoofdstuk 19: Gevangen! Hoofdstuk 20: Nog meer spanning Hoofdstuk 21: Dick gaat ervandoor Hoofdstuk 22: Een avontuurlijke redding Hoofdstuk 23: Dag Nobby!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.