Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Helden!

Mensen die de wereld mooier maakten

Helden!  - Janny van der Molen - ISBN: 9789047610960
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (01-05-2011)
Genre: Geschiedenis (< 12 jaar)
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 13,55
Audio/CD's € 16,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Elske uit Nederland leest het dagboek van Anne Frank, Mikul uit India loopt mee met Gandhi's zoutmars. De Engelse Florence vindt op zolder een kist met bijzondere kleding erin, die nog van de oma van haar oma is geweest. Rick uit Amerika gaat naar Washington, waar president Obama zijn eed zal afleggen. Volgens zijn opa is dat een historisch moment. Door de ogen van kinderen vertelt Janny van der Molen het verhaal van mensen die de wereld door hun moed een stukje mooier maakten. Mensen die voor kinderen van vandaag een inspiratiebron kunnen zijn.

Helden! wordt voorgelezen door Bart Meijer en Dolores Leeuwin. Bart Meijer is onder andere bekend als presentator van Het Klokhuis, Z@PPLIVE en De Nationale wetenschapsquiz. Dolores Leeuwin is eveneens presentator van Het Klokhuis en presenteert daarnaast het kinderprogramma Hoe?Zo!.

Details

Titel: Helden!
auteur: Janny van der Molen
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein b.v.
Publicatiedatum: 2011-05-01
NUR: Geschiedenis (< 12 jaar)
Afmetingen: 251 x 141 x 7
Gewicht: 106 gr
ISBN/ISBN13: 9789047610960
Intern nummer: 17887211

Extra informatie

Helden! Mensen die de wereld mooier maakten

Recensie

Elske uit Nederland leest het dagboek van Anne Frank, Mikul uit India loopt mee met Gandhi’s zoutmars. De Engelse Florence vindt op zolder een kist met bijzondere kleding erin, die nog van de oma van haar oma is geweest. Rick uit Amerika gaat naar Washington, waar president Obama zijn eed zal afleggen. Volgens zijn opa is dat een historisch moment… Door de ogen van kinderen vertelt Janny van der Molen het verhaal van mensen die de wereld door hun moed een stukje mooier maakten. Mensen die voor kinderen van vandaag een inspiratiebron kunnen zijn. Helden! wordt voorgelezen door Bart Meijer en Dolores Leeuwin. Bart Meijer is onder andere bekend als presentator van Het Klokhuis, Z@PPLIVE en De Nationale wetenschapsquiz. Dolores Leeuwin is eveneens presentator van Het Klokhuis en presenteert daarnaast het kinderprogramma Hoe?Zo!.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.