Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Sjakie en de Glazen lift

3 CD luisterboek hoorspel met de stemmen van Johnny Kraaykamp jr... et al

Sjakie en de Glazen lift - Roald Dahl - ISBN: 9789054446460
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Audio/CD's (02-06-2016)
Genre: Fictie 7 – 9 jaar
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 11,95
Audio/CD's € 14,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit boek begint waar Sjakie en de Chocoladefabriek ophoudt: in de Grote Glazen Lift, met zijn ouders, zijn grootouders en meneer Wonka, vliegend boven de stad, op weg terug naar de fabriek. Maar het gaat niet volgens plan. Door het geruzie van Opoe Jacoba drukt Sjakie te laat op de groene knop. De lift schiet omhoog, sneller en snellller en hoger en hooooger, tot de lift een geweldig gekreun laat horen en op zijn kant rolt. De inzittenden zweven als ballons door de lift. Zij zijn echter niet de enige die door de ruimte vliegen....vlakbij vliegt een Amerikaans super-ruimtehotel. Wat kan Sjakie doen om het avontuur tot een goed einde te brengen?

Details

Titel: Sjakie en de Glazen lift
auteur: Roald Dahl
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 02-06-2016
NUR: Fictie 7 – 9 jaar
Afmetingen: 251 x 141 x 7
Gewicht: 92 gr
ISBN/ISBN13: 9054446463
ISBN/ISBN13: 9789054446460
Intern nummer: 1612771

Extra informatie

Sjakie en de Glazen lift, luisterboek, 3 CD's

Recensie

Sjakie en de Grote Glazen Lift begint waar de chocoladefabriek ophoudt: in een lift die boven de stad vliegt en per ongeluk in een baan om de aarde schiet. Hoe lost Sjakie dit op? Hoorspelbewerking. Sjakie en de Grote Glazen Lift begint waar de chocoladefabriek ophoudt: in de grote glazen lift, met zijn ouders, zijn grootouders en meneer Wonka, vliegend boven de stad, op weg terug naar de fabriek. Maar het gaat niet volgens plan. Door het geruzie van opoe Jakoba drukt Sjakie te laat op de groene knop. De lift schiet hoger en hoger, tot de lift een geweldige kreun laat horen en op zijn kant rolt. De inzittenden zweven als ballons door de lift. Ze zijn echter niet de enige die door de ruimte vliegen... vlakbij vliegt een Amerikaans super-ruimtehotel. Wat kan Sjakie doen om het avontuur tot een goed einde te brengen? Met Johnny Kraaykamp jr., Bob van der Houven, Edna Kalb, Lucy de Lange, Stan Limburg, Fred Meijer, Hero Muller en Patty Pontier.

Inhoudsopgave

De laatste keer dat we Sjakie... De grote glazen lift steeg al hoger en hoger... Meneer Wonka's grote glazen lift was... Plotseling werd zijn stem onderbroken... 'Wat een bof, dan zitten we...' 'Klaar Sjakie en meneer opa Jacob...' 'Tja eh tja dat is een moeilijke vraag...' Toen klonk plotseling de stem van... 'Ssssst, meneer Wonka hield zijn vinger... Meneer Wonka had geen vin verroerd... Uit de luidsprekers van het hotel... Het leek nog het meest op... 'O, lieve hemeltje, o grote griezels...' Nog voor hij keek wist Sjakie... Op de dag dat dit allemaal gebeurde... Plots klonk de stem van... Beneden op aarde in... Opoe Jacoba had gelijk... Ze staarden allemaal vol afschuw... De reusachtige taxi-capsule ging zijn... 'Nog niet zo lang geleden was ik aan...' Meneer Wonka knipte met zijn vingers... Recept voor het bereiden van... Meneer Wonka deed een stap naar voren... 'Tjonge, kijk nu toch eens...' Plotseling begonnen alle Oempa Loempa's... 'Jij moet het maar zeggen, Sjakie...' Meneer Wonka noemde het een en ander op... Meneer Wonka drukte hard op een knop... 'Hoe oud bent u mijn beste...' 'Kom aan, ik moet een paar sommetjes...' 'Breng de Vita-Wonk, we zullen...' Het is moeilijk uit te leggen... 'Geachte heer, op deze dag verheugt...'

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.