Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Matilda

luisterboek Matilda

Matilda - Roald Dahl - ISBN: 9789054446583
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (29-08-2014)
Genre: Fictie 7 – 9 jaar
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 13,55
Audio/CD's € 16,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Mathilde is briljant, ze is een gevoelig meisje, dat goed kan leren. Maar haar vader en moeder behandelen haar als een onderkruipsel, niet als een dochter. Ze vinden haar maar een lastig persoontje dat ze dulden totdat ze haar het huis uit kunnen jagen. Matilda kon al praten als een volwassene toen ze anderhalf was, lezen met drie en al voor ze vijf jaar was las ze wereld beroemde boeken. En toch haten haar ouders haar. Matilda besluit zich eens flink kwaad te maken.

Details

Titel: Matilda
auteur: Roald Dahl
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 29-08-2014
NUR: Fictie 7 – 9 jaar
Afmetingen: 253 x 141 x 7
Gewicht: 107 gr
ISBN/ISBN13: 9054446587
ISBN/ISBN13: 9789054446583
Intern nummer: 1673957

Extra informatie

Matilda, 4 CD-Luisterboek

Recensie

De ouders van de slimme Matilda maken hun dochter het leven zuur, maar dan gebeuren er wonderen. Matilda, Roald Dahl’s beroemdste heldin als luisterboek! Matilda is briljant, ze is een gevoelig meisje, dat goed kan leren. Maar haar vader en moeder behandelen haar als een onderkruipsel, niet als een dochter. Ze vinden haar maar een lastig persoontje dat ze dulden totdat ze haar het huis uit kunnen jagen. Matilda kon al praten als een volwassene toen ze anderhalf was, lezen met drie en al voor ze vijf jaar was, las ze wereldberoemde boeken. En toch haten haar ouders haar. Matilda besluit zich eens goed kwaad te maken. Net als vele andere luisterboeken van Dahl, leest ook Jan Meng dit verhaal over de toverende Matilda voor. Met zijn stembuigingen en intonatie is dit een luisterboek om van te smullen!

Inhoudsopgave

De boekenwurm Meneer Wurmhout, de grote autohandelaar De hoed en de superlijm Het spook Rekenen De platinablonde man Juffrouw Engel De Bulstronk De ouders Kogelslingeren Bram Bokkenpoot en de cake Lavendel De wekelijkse test Het eerste wonder Het tweede wonder Het huisje van juffrouw Engel Het verhaal van juffrouw Engel De namen Het oefenen Het derde wonder Een nieuw thuis

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.