Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

HieperdeFien hoera!

HieperdeFien hoera! - Harmen van Straaten - ISBN: 9789047617075
Prijs: € 10,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (04-09-2015)
Genre: Fictie 7 – 9 jaar
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 7,95
Audio/CD's € 10,99
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

HieperdeFien hoera! bevat weer een hoop nieuwe avonturen van Fien. Zij sleept haar vriendjes Juliano en Sjoerd mee in de herovering van een piratenschip, ze redt een oude zeerover en geeft zijn hond een nieuw tehuis. De moeder van Fiens vriendin Peggy begint een dierenwinkel. Natuurlijk gaat Fien naar de opening, met de geleende zeerovershond, die zich NIET aan de afspraken houdt. Waardoor de relatie met Peggy een dieptepunt bereikt. Maar om alles goed te maken mag iedereen mee naar een pretpark om de verjaardag van Fien te vieren. Inclusief overnachting. Dat wordt groot feest!

De avonturen van Fien worden voorgelezen door zangeres en actrice Eva Poppink. Eva speelde in diverse musicals, toneelstukken en televisieprogramma’s maar het bekendst werd ze als hoofdrolspeelster in de diverse Nijntje musicals.

Details

Titel: HieperdeFien hoera!
auteur: Harmen van Straaten
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 04-09-2015
NUR: Fictie 7 – 9 jaar
Afmetingen: 253 x 140 x 5
Gewicht: 60 gr
ISBN/ISBN13: 9789047617075
Intern nummer: 26590189

Extra informatie

HieperdeFIEN hoera! luisterboek, 1 CD

Recensie

HieperdeFien hoera! bevat weer een hoop nieuwe avonturen van Fien. Zij sleept haar vriendjes Juliano en Sjoerd mee in de herovering van een piratenschip, ze redt een oude zeerover en geeft zijn hond een nieuw tehuis. De moeder van Fiens vriendin Peggy begint een dierenwinkel. Natuurlijk gaat Fien naar de opening, met de geleende zeerovershond, die zich NIET aan de afspraken houdt. Waardoor de relatie met Peggy een dieptepunt bereikt. Maar om alles goed te maken mag iedereen mee naar een pretpark om de verjaardag van Fien te vieren. Inclusief overnachting. Dat wordt groot feest! De avonturen van Fien worden voorgelezen door zangeres en actrice Eva Poppink. Eva speelde in diverse musicals, toneelstukken en televisieprogramma’s maar het bekendst werd ze als hoofdrolspeelster in de diverse Nijntje musicals.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.