Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Geronimo Stilton, Geheime missie: Olympische Spelen

Geronimo Stilton

Geronimo Stilton, Geheime missie: Olympische Spelen - Geronimo Stilton - ISBN: 9789047612575
Prijs: € 10,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (23-04-2012)
Genre: Fictie 7 – 9 jaar
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 7,95
Audio/CD's € 10,99
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ze hebben mij, de meest onsportieve muis die er bestaat, gevraagd verslag te doen van de Olympische Spelen. Dat belooft wat! Ik heb namelijk cameravrees. Het wordt helemaal lastig als ik de aan bananen verslaafde detective Speurneus Teus tegen het lijf loop. Volgens hem is er iets vreemds aan de hand met de deelnemers. En het lijkt er op dat hij gelijk heeft. Geheime missie: Olympische Spelen wordt voorgelezen door Jan Meng. Hij las ook de luisterboeken Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton en Fantasia I voor.
Met een boekje over de geschiedenis van de Olympische Spelen en een sportieve test!

Details

Titel: Geronimo Stilton, Geheime missie: Olympische Spelen
auteur: Geronimo Stilton
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein b.v.
Publicatiedatum: 2012-04-23
NUR: Fictie 7 – 9 jaar
Afmetingen: 251 x 141 x 5
Gewicht: 78 gr
ISBN/ISBN13: 9789047612575
Intern nummer: 20180453

Extra informatie

Met een boekje over de geschiedenis van de Olympische Spelen en een sportieve test!

Recensie

Ze hebben mij, de meest onsportieve muis die er bestaat, gevraagd verslag te doen van de Olympische Spelen. Dat belooft wat! Ik heb namelijk cameravrees. Het wordt helemaal lastig als ik de aan bananen verslaafde detective Speurneus Teus tegen het lijf loop. Volgens hem is er iets vreemds aan de hand met de deelnemers. En het lijkt er op dat hij gelijk heeft. Geheime missie: Olympische Spelen wordt voorgelezen door Jan Meng. Hij las ook de luisterboeken Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton en Fantasia I voor. Met een boekje over de geschiedenis van de Olympische Spelen en een sportieve test!

Inhoudsopgave

1. Gi-ga-geitenkaas! 2. Gunstje, gunstje, piepklein gunstje… 3. Een echte gentlemuis… 4. Je bent erin getrapt, Stiltonnetje! 5. Nou ja! 6. Op stap in Ratfurt 7. Ik kan er niets aan doen… 8. Sport brengt de landen van de wereld dichter bij elkaar! 9. Heel eigenaardig… 10. Waar een perspas al niet goed voor is… 11. Midden in de nacht… 12. Snurk… ronk! 13. Het doel heiligt de middelen? Nee! 14. Het geheim van professor Volt 15. Sterk als een mier… snel als een haas! 16. Kiekeboe! Kiekeboe! 17. Pffffft! 18. Hallo, politie? 19. Simpel als kaasknagen! 20. Nee, niet de rode knop! 21. Ik lust geen bananen! 22. Geronimo, je bent een held!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.