Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Eerste interland

Eerste interland - Fred Diks - ISBN: 9789047615606
Prijs: € 13,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (14-01-2016)
Genre: Fictie 7 – 9 jaar
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 10,35
Audio/CD's € 13,99
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De 11-jarige Koen is gescout en uitgenodigd voor de selectie van Oranje onder 13. Een unieke kans, want dat jonge team bestaat pas sinds kort. `Jij maakt daarbij grote kans om te debuteren in Oranje,¿ leest Koen met extra harde stem voor uit de brief. Wat zou het geweldig zijn om te mogen
debuteren op het jeugdinterland in Engeland... Koen wil het zó graag dat hij er zelfs over droomt. Als het hem in het echt ook maar lukt! Daarvoor zal hij zich eerst moeten bewijzen op het tweedaagse trainingskamp.

Dit luisterboek wordt, net als de eerste twee luisterboeken over Koen Kampioen, voorgelezen door acteur Tim Murck. Tim speelt onder meer de rol van Broekie in de populaire televisieserie rondom Koen.

Details

Titel: Eerste interland
auteur: Fred Diks
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 14-01-2016
NUR: Fictie 7 – 9 jaar
Gewicht: 77 gr
ISBN/ISBN13: 9789047615606
Intern nummer: 25525949

Extra informatie

Voetbal WK 2014 in Brazilië

Recensie

De 11-jarige Koen is gescout en uitgenodigd voor de selectie van Oranje onder 13. Een unieke kans, want dat jonge team bestaat pas sinds kort. ‘Jij maakt daarbij grote kans om te debuteren in Oranje,’ leest Koen met extra harde stem voor uit de brief. Wat zou het geweldig zijn om te mogen debuteren op het jeugdinterland in Engeland... Koen wil het zó graag dat hij er zelfs over droomt. Als het hem in het echt ook maar lukt! Daarvoor zal hij zich eerst moeten bewijzen op het tweedaagse trainingskamp. Dit luisterboek wordt, net als de eerste twee luisterboeken over Koen Kampioen, voorgelezen door acteur Tim Murck. Tim speelt onder meer de rol van Broekie in de populaire televisieserie rondom Koen.

Inhoudsopgave

1 Koens droom 2 Koen schiet in de lach 3 Stikjaloers 4 Kort voor rust staat de derde voorhoedespeler 5 Ruzie bij Oranje 6 Koen zet grote ogen op 7 Pesterijen gaan door 8 Modeshow in de kleedkamer 9 Neville schudt zijn hoofd 10 Rotsfeer bij Oranje 11 Valentijn de Jager waarschuwt Sjors 12 Koen Kampioen faalt 1 Tijdens de bespreking 2 Zorin ontmoet Koens vrienden 3 Niels schudt zijn hoofd 4 Het noodlot slaat toe 5 De geschrokken man klautert uit zijn auto 6 Meevaller voor Koen 7 De volgende morgen 8 Spijt 9 De twee jongens schudden elkaar de hand 10 Debuut voor Koen 11 Teleurgesteld gaan de spelers van Oranje 12 Weer klinkt er veel gejuich

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.