Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Tipper, Tijgerbaby en de rest

3 CD Luisterboek voorgelezen door Carolien van den Berg

Tipper, Tijgerbaby en de rest - K. Vael - ISBN: 9789047608547
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (01-12-2009)
Genre: Fictie 4 – 6 jaar
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 11,95
Downloadbaar audio bestand € 11,95
Audio/CD's € 14,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Op 25 november zal het eerste exemplaar van dit nieuwe luisterboek worden uitgereikt aan Sinterklaas. Dit zal plaatsvinden om 16.00 in de winkel Cadeautjes en Cappuccino in Blaricum. Een deel van de opbrengst van de verkoop van dit luisterboek wordt geschonken aan KiKa.

Tipper is een bijzonder meisje. Haar huis lijkt gewoon in een gewone straat, maar vanbinnen is het een circustent! Haar moeder is geen gewone moeder, maar een moeder die graag bij het circus wil. Daarom oefent ze iedere dag kunstjes als koordansen, zwaaien aan de ringen en jongleren. Voor Tippers huis staat de grootste lantaarnpaal van het hele dorp. Daar klimt Tipper ’s avonds in om naar de sterren te kijken. Want boven in de lucht, heel ver weg, vliegt haar vader in een straaljager, op zoek naar nieuwe sterren. Samen met haar vriendje Tanner en haar hartsvriendin Tovertijntje beleeft Tipper allerlei avonturen. En op een dag heeft Tippers moeder een verrassing: een tijgerbaby! Maar een kleine tijger opvoeden valt nog niet mee… Een lekker gek, vrolijk en fantasievol voorleesboek. Kathleen Vael groeide op in Zeeland op een afgelegen boerderij, waar ze veel las en haar eigen fantasiewereld creëerde. Op haar 23ste begon ze als journaliste en werkte ze voor diverse bladen. Kathleen woont en werkt in Hilversum en is ze moeder van een dochter. Tipper, Tijgerbaby en de rest is haar eerste kinderboek. Binnenkort verschijnt haar tweede boek, voor iets oudere kinderen. Noëlle Smit studeerde aan het Grafisch Lyceum in Amsterdam en aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en ging daarna aan de slag als illustrator. Ze won een verhalenwedstrijd, waarbij de beloning een eigen prentenboekje was. Vanaf die tijd zijn er verschillende boeken van haar hand verschenen, waaronder het Gouden Boekje Rico is niet bang. Carolien van den Berg is actrice en ze werd vooral bekend door haar rol in de tv-serie Medisch Centrum West. Carolien speelde in vele toneelstukken en musicals. Voor haar filmrol in Vroeger kon je lachen won ze het Gouden Kalf voor beste actrice. Caroline heeft een zoon en een dochter.

Details

Titel: Tipper, Tijgerbaby en de rest
auteur: K. Vael
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein b.v.
Publicatiedatum: 2009-12-01
NUR: Fictie 4 – 6 jaar
Afmetingen: 250 x 142 x 7
Gewicht: 86 gr
ISBN/ISBN13: 9789047608547
Intern nummer: 12198036

Extra informatie

Genomineerd voor de Kinderboekwinkelprijs 2009. Tipper is een bijzonder meisje. Haar huis lijkt gewoon, maar van binnen is het een circustent! Op een dag heeft Tippers moeder een verrassing: een tijgerbaby! Een lekker gek, vrolijk en fantasievol luisterboek.

Recensie

Tipper is een bijzonder meisje. Haar huis lijkt gewoon, maar van binnen is het een circustent! Op een dag heeft Tippers moeder een verrassing: een tijgerbaby! Een lekker gek, vrolijk en fantasievol luisterboek. Tipper is een bijzonder meisje. Haar huis lijkt gewoon, in een gewone straat, maar van binnen is het een circustent! En haar moeder is geen gewone moeder, maar een moeder die graag bij het circus wil. Daarom oefent ze iedere dag kunstjes als koorddansen, zwaaien aan de ringen en jongleren. Voor Tippers huis staat de grootste lantaarnpaal van het hele dorp. Daar klimt Tipper ’s avonds in om naar de sterren te kijken. Want boven in de lucht, heel ver weg, vliegt haar vader in een straaljager, op zoek naar nieuwe sterren. Op een dag heeft Tippers moeder een verrassing: een tijgerbaby! Maar een kleine tijger opvoeden valt nog niet mee… Een lekker gek, vrolijk en fantasievol luisterboek. Genomineerd voor de Kinderboekwinkelprijs 2009. Voorgelezen door Carolien van den Berg.

Inhoudsopgave

Het huis van Tipper De verrassing Gesnurk Tovertijntje Een moeder erbij Juf Hipper Tippers sterrenklok Niet naar bed Het eerste tovergeheim Een enge circusdirecteur Een glimlach op je billen In optocht door de lucht Een vliegende moeder Tikkertje op de takken Een boze agent Waar is Tijgerbaby? Een brutale aap Het tweede tovergeheim Betrapt Kathleen Vael Mevrouw Hipper treedt op Tipper heeft een plan Bijna beroemd Wie is Tipper? Mevrouw Hipper is niet blij Hoera voor Tipper, Tijgerbaby en en de rest!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.