Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Het geheim van de spinnenvrouw

Het geheim van de spinnenvrouw - Henny Fortuin - ISBN: 9789491592645
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Audio/CD's (03-05-2013)
Genre: Fictie 13 – 15 jaar
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 14,95
Audio/CD's € 19,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het geheim van de Spinnenvrouw is een spannend luisterboek voor kinderen van 9 tot 15 jaar, maar zeker ook voor volwassenen.
De oude koning heeft voorspeld: het derde kind zal heersen over de Heemlanden. Wanneer koningin Regina haar derde kind verwacht, vreest zij dat haar broers hun recht op de troon niet goedschiks zullen afstaan. Zij roept de hulp in van hogere machten, die ieder hun eigen belangen hebben bij het machtsspel dat ontstaat. De strijd om de troon ontbrandt.
Intriges, machtsmisbruik en tovenarij; geen middel wordt geschuwd. De tweedeling tussen goed en kwaad vervaagt.
De dwerg Bann, de spinnenvrouw Birõg, de heks Mistral en de minstreel Oisin vertellen elk hun deel van het verhaal, dat zich ontvouwt tot een meeslepend koningsdrama, onherroepelijk en onontkoombaar.

Details

Titel: Het geheim van de spinnenvrouw
auteur: Henny Fortuin
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: De Groot Online Consultancy B.V.
Publicatiedatum: 03-05-2013
NUR: Fictie 13 – 15 jaar
Afmetingen: 142 x 125 x 10
Gewicht: 76 gr
ISBN/ISBN13: 9789491592645
Intern nummer: 24389812

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 09-06-2013   geschreven door  Angela
Een vereiste voor een goed luisterboek vind ik: een prettige stem; duidelijk en helder omschreven scènes die je een goed beeld geven van de omgeving en de mensen waar het verhaal zich afspeelt; geen haperingen tussendoor en vooral geen euh's, aah's en geslik tijdens het voorlezen.
Dit boek voldoet aan alle eisen en is daarmee het beste luisterboek dat ik ooit heb beluisterd.

Daarnaast is het verhaal meeslepend en boeiend en zorgt de goede spanningsboog voor nieuwsgierigheid om verder te luisteren. Het staat boordevol verwijzingen naar het echte leven die kinderen vanaf 9 jaar absoluut kunnen herkennen. Bijvoorbeeld: ongevraagde veranderingen kunnen grote consequenties hebben voor de toekomst.

Alles bij elkaar maakt het dat dit luisterboek niet alleen aantrekkelijk is voor kinderen, maar zeer beslist ook voor volwassenen. In mijn ogen een absolute aanrader!
 15-06-2013   geschreven door  astrid dieltjens
Ik vond het een leuk en spannend boek. Het is een verhaal wat ik graag verder wilde luisteren. Het boek wordt voorgelezen met een prettige stem. Je kunt je een goed beeld vormen van de situaties die zich afspelen. Dit zorgt ervoor dat het verhaal boeiend blijft en ervoor zorgt dat je nieuwsgierig wordt naar de rest van het verhaal! Het is een spannend boek voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen!
 04-09-2013   geschreven door  TWvdM
Dit boek is het eerste luisterboek dat ik beluister en het is me niet tegengevallen! De mannenstem die het verhaal voorleest spreek duidelijk en rustig.

Het verhaal zelf is een modern sprookje. Eigenlijk bedoeld voor kinderen, maar als volwassene heb ik er zeker ook van genoten. Af en toe vond ik het verhaal wat langdradig, met name de gedeelten die de dwerg vertelt. Daardoor verloor ik nog wel eens mijn aandacht. Door de spanning van het boek bleef ik echter doorluisteren!

Het boek is zeer beeldend geschreven, waardoor je zelf als het ware een film in je hoofd maakt. De personages gaan daardoor ook echt leven en bij tegenslag voel je hun emoties ook helemaal mee. De verschillende figuren (zoals de dwerg en de elfen) komen er niet vanaf met een standaard beschrijving, maar hebben juist eigenschappen die in de meeste sprookjes niet voorkomen. Hierdoor is het geen standaard sprookje geworden, maar juist weer een hele nieuwe beleving!
 23-08-2015   geschreven door  Janneke
Als lerares in de klas voorgelezen, na 10 pagina's unaniem weggestemd door de leerlingen. Dat is me niet eerder overkomen.

Extra informatie

Het geheim van de spinnenvrouw

Recensie

Het geheim van de Spinnenvrouw is een spannend luisterboek voor kinderen van 9 tot 15 jaar, maar zeker ook voor volwassenen. De oude koning heeft voorspeld: het derde kind zal heersen over de Heemlanden. Wanneer koningin Regina haar derde kind verwacht, vreest zij dat haar broers hun recht op de troon niet goedschiks zullen afstaan. Zij roept de hulp in van hogere machten, die ieder hun eigen belangen hebben bij het machtsspel dat ontstaat. De strijd om de troon ontbrandt. Intriges, machtsmisbruik en tovenarij; geen middel wordt geschuwd. De tweedeling tussen goed en kwaad vervaagt. De dwerg Bann, de spinnenvrouw Birõg, de heks Mistral en de minstreel Oisin vertellen elk hun deel van het verhaal, dat zich ontvouwt tot een meeslepend koningsdrama, onherroepelijk en onontkoombaar.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.