Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

De reuzenperzik

luisterboek

De reuzenperzik - Roald Dahl - ISBN: 9789054442356
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (02-06-2016)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
Extra:
Ook beschikbaar als:
Downloadbaar audio bestand € 11,95
Audio/CD's € 14,95
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het jongetje James woont al jaren met zijn tantes Spons en Spijker in een raar bouwvallig huis op de top van een hoge heuvel in het zuiden van Engeland. James moet van die niet zo lieve tantes altijd hard werken. Aan dit saaie leven komt een eind als hij van een oud mannetje een zakje met toverkracht krijgt. Hij laat het zakje bij de kale perzikboom vallen. Door de toverkracht groeit er aan de boom een reusachtige perzik, die net zo groot wordt als een huis.
James kruipt door een tunnel van de reuzenperzik binnen en wordt vriendjes met de Ouwe-Groene-Sprinkhaan, met juffrouw Spin, het Lieveheersbeest en nog meer dieren. Samen maken zij de gekste avonturen mee, zoals een luchtreis over de oceaan.

'De reuzenperzik' is een leuk, spannend en gek luisterboek, zoals alleen Roald Dahl dat kan schrijven en alleen Jan Meng kan voorlezen.

Details

Titel: De reuzenperzik
auteur: Roald Dahl
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 02-06-2016
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
Afmetingen: 251 x 125 x 5
Gewicht: 92 gr
ISBN/ISBN13: 9054442352
ISBN/ISBN13: 9789054442356
Intern nummer: 3748373

Extra informatie

De reuzenperzik, luisterboek, 3 CD's

Recensie

James Henry Trotter woont bij twee wrede tantes. Op een dag groeit er een reusachtige perzik in zijn tuin. James klimt erin en vliegt ermee naar New York. Het jongetje James woont al jaren met zijn tantes Spons en Spijker in een raar bouwvallig huis op de top van een hoge heuvel in het zuiden van Engeland. James moet van die niet zo lieve tantes altijd hard werken. Aan dit saaie leven komt een eind als hij van een oud mannetje een zakje met toverkracht krijgt. Hij laat het zakje bij de kale perzikboom vallen. Door de toverkracht groeit er aan de boom een reusachtige perzik, die net zo groot wordt als een huis. James kruipt door een tunnel de reuzenperzik binnen en wordt vriendjes met de Ouwe-Groene-Sprinkhaan, met juffrouw Spin, het Lieveheersbeest en nog meer dieren. Samen maken zij de gekste avonturen mee, zoals een luchtreis over de oceaan.

Inhoudsopgave

De eerste vier jaren van James Henry Trotters Op dit moment gebeurde het eerste iets Het volgende ogenblik rende James zo hard De twee vrouwen en de kleine jongen stonden Het was een heel groot gat dat gemaakt zou kunnen Een paar minuten later had juffrouw Spin het De perzik was nu uit de tuin losgebroken Even later waren ze in de buitenlucht ‘Kijk eens!’ riep de Duizendpoot toen ze Maar dat is in één woord schitterend! In een oogwenk stonden ze allemaal James wilde niet dat de Regenworm Duizendpoot, die tijdens het lied als een Een voor een klommen de reizigers weer Het scheen eindeloos te duren voordat de ‘Wat gaan we opeens vlug,’ zei het Lieveheersbeest Het was werkelijk een verbazingwekkend schouwspel Vijf minuten later stonden ze allemaal veilig beneden

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.