Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Oud worden zonder het te zijn

over vitaliteit en veroudering

Oud worden zonder het te zijn - Rudi Westendorp - ISBN: 9789047617259
Prijs: € 23,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (20-06-2014)
Genre: Gezondheid algemeen
Extra:
Ook beschikbaar als:
Audio/CD's € 30,99
Downloadbaar audio bestand € 18,35
Audio/CD's € 23,99
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

'Oud worden zonder het te zijn' is hét boek over hét onderwerp van de 21ste eeuw. Het belicht onze levensloop van alle kanten – van biologie en geneeskunde tot zorg en maatschappij.

De oudste mens aller tijden is 122 geworden. En de eerste die 135 wordt, is al geboren. Wat betekent dat voor de kinderen van nu? Weten zij dat ze eeuweling worden? Beseft een 70-jarige dat hij nog maar net komt kijken? Op deze vragen en vele andere geeft Rudi Westendorp antwoord in Oud worden zonder het te zijn. Hij legt uit waarom we ouder en ouder worden en hoe we dat lange leven de baas kunnen blijven.

Oud worden zonder het te zijn is hét boek over hét onderwerp van de 21ste eeuw. Het belicht onze levensloop van alle kanten – van biologie en geneeskunde tot zorg en maatschappij.

Details

Titel: Oud worden zonder het te zijn
auteur: Rudi Westendorp
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 20-06-2014
NUR: Gezondheid algemeen
Afmetingen: 253 x 141 x 10
Gewicht: 195 gr
ISBN/ISBN13: 9789047617259
Intern nummer: 25847885

Extra informatie

Oud worden zonder het te zijn is hét boek over hét onderwerp van de 21ste eeuw. Het belicht onze levensloop van alle kanten – van biologie en geneeskunde tot zorg en maatschappij.

Recensie

'Oud worden zonder het te zijn' is hét boek over hét onderwerp van de 21ste eeuw. Het belicht onze levensloop van alle kanten – van biologie en geneeskunde tot zorg en maatschappij. De oudste mens aller tijden is 122 geworden. En de eerste die 135 wordt, is al geboren. Wat betekent dat voor de kinderen van nu? Weten zij dat ze eeuweling worden? Beseft een 70-jarige dat hij nog maar net komt kijken? Op deze vragen en vele andere geeft Rudi Westendorp antwoord in Oud worden zonder het te zijn. Hij legt uit waarom we ouder en ouder worden en hoe we dat lange leven de baas kunnen blijven. Oud worden zonder het te zijn is hét boek over hét onderwerp van de 21ste eeuw. Het belicht onze levensloop van alle kanten – van biologie en geneeskunde tot zorg en maatschappij.

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1 - Het ritme van de levensloop Hoofdstuk 2 - Eeuwig leven Hoofdstuk 3 - Waarom we verouderen Hoofdstuk 4 - Schatters van de eindigheid Hoofdstuk 5 - Overleven onder barre omstandigheden Hoofdstuk 6 - De toename van onze levensverwachting Hoofdstuk 7- Met velen oud Hoofdstuk 8 - Veroudering is een ziekte Hoofdstuk 9 - De biologie van veroudering Hoofdstuk10 - Lang zullen we leven Hoofdstuk 11 - De kwaliteit van ons bestaan Hoofdstuk 12 - Vitaliteit! Hoofdstuk 13 - De nieuwe levensloop

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.