Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Spoorloos 10 CD'S

luisterboek voorgelezen door Marc Stakenburg

Spoorloos 10 CD'S - Harlan Coben - ISBN: 9789052860145
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (11-06-2009)
Genre: Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape)
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Elf jaar geleden werd Will Kleins ex-vriendin Julie gewurgd aangestroffen in de kelder van haar huis. Al het bewijs wees in de richting van Wills oudere broer Ken. Die verdween echter spoorloos en er werd nooit meer iets van hem vernomen.

Presentator Marc Stakenburg is na de school voor journalistiek in mei 1981 bij de KRO begonnen. Het eerste KRO-programma waar hij voor werkte was Krachtvoer. Daarna volgde een hele reeks: het nachtprogramma Niemandsland, sportprogramma Goal en De Avondspits. Daarna presenteerde hij twaalf jaar lang Leidsekade Live en is hij sinds een aantal jaar presentator van Theater van het Sentiment.

Details

Titel: Spoorloos 10 CD'S
auteur: Harlan Coben
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum: 11-06-2009
NUR: Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape)
Afmetingen: 250 x 137 x 12
Gewicht: 265 gr
ISBN/ISBN13: 9789052860145
Intern nummer: 11524916

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 28-07-2009   geschreven door  Patrick Vandendaele
Een formidabele manier om moeiteloos te kunnen genieten van een goed boek zonder het te moeten lezen, en waar je toch volkomen in de spirit van het boek kan zitten, wat niet steeds het geval is bij een verfilming. Het boek wordt gewoon voorgelezen, en in dit geval is dit op een kwaliteitsvolle en sfeervolle manier  door Mark Stakenburg, een bekende stem, een journalist van de Nederlandse televisie. We verzeilen in een verhaal van de meester van de thrillers, een vaste waarde, ondertussen. Harlan Coben, … zijn werk werd reeds met diverse prijzen bekroond, en zijn werk ‘Niemand vertellen’ was een absolute topper. Coben is trouwens de eerste schrijver die de drie grote Amerikaanse thriller-prijzen in ontvangst mocht nemen, nl. de Edgar, de Anthony en de Shamus Award… Hij weet een aantal componenten te verbinden, die het lezen van zijn verhalen bijzonder maken : een ongelooflijk knap en aanhoudend tempo, meesterlijke dialogen en een plot van de bovenste plank… Ook zo in dit verhaal, waarin we een stuk van het leven van Will Klein volgen. Hij had het geluk niet aan zijn kant, zeker niet wanneer hij 11 jaar geleden zijn vriendin verliest, door wurging vermoord… Ken, de broer van Will is blijkbaar de grootste verdachte, en het bewijs tegen hem is meer dan overtuigend, maar Ken verdween in de natuur, en nooit vernam men nog iets van hem. Iedereen gaat ervan uit dat hij wellicht dood is. Met moeit wist Will zich uit deze pijnlijke situatie te werken, door een bloedmooie en passionele vriendin (Sheila) te vinden en zich uit te leven in een boeiende job. Het leven blijkt weer mooi te zijn totdat de moeder van Will op haar sterfbed meedeelt dat Ken nog steeds leeft. De wereld van Will stort weer in mekaar, en de evenementen volgen mekaar op : na deze onthutsende onthulling verdwijnt Sheila, en dan blijkt daarenboven dat zij eveneens door de politie werd gezocht als verdachte van een bijzonder gruwelijke dubbelmoord… Een onvoorstelbare plot die zich steeds crescendo weet te ontwikkelen… Het enige wat belet dat je dit boek ineens zal uitlezen, is de omvang… Maar het is met genoegen dat je dit boek telkens ter hand neemt om enkele tientallen bladzijden verder met frustratie de verplichte pauze zal dienen in te bouwen. Overweldigend.

Biografie (woord)

Harlan Coben is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zijn boeken zijn wereldwijde bestsellers. Hij schrijft stand-alones en thrillers over zijn vaste personage Myron Bolitar en diens familie. Coben woont in New Jersey met zijn vrouw en vier kinderen.

Extra informatie

Spoorloos 10 CD'S

Recensie

Elf jaar geleden werd Will Kleins ex-vriendin Julie gewurgd aangetroffen in de kelder van haar huis. Al het bewijs wees in de richting van Wills oudere broer Ken. Die verdween echter spoorloos en er werd nooit meer iets van hem vernomen...

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.