Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Het toeval dat geluk heet

luisterboek

Het toeval dat geluk heet - Beatrice van der Poel; Thomas Verbogt - ISBN: 9789047606703
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (01-08-2010)
Genre: Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape)
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Muzikale roman met liedjes uit de voorstelling Hard en Hoofd.
Naar aanleiding van liedteksten van het album Hard en Hoofd van Beatrice van der Poel schreef Thomas Verbogt theatertek¬sten voor de gelijknamige muziekvoorstelling. Die samenwer¬king beviel beiden zo goed dat Thomas speciaal voor Beatrice een nieuw verhaal schreef. Het toeval dat geluk heet gaat over kleine momenten van groot geluk die je ineens kunnen overko¬men, over onverwachte gebeurtenissen die het alledaagse leven buitengewoon en soms raadselachtig maken. Zij las en zong en de liedjes en de tekst zijn samen één verhaal geworden.

Beatrice van der Poel (1966) zingt en schrijft liedjes. Inmiddels verschenen twee Nederlandstalige albums van haar: Langzaam Los en Hard en Hoofd. Daarnaast leent ze haar stem aan luister¬boeken zoals De bewoonde wereld en Het veilige huis van Nicci French en De Reünie van Simone van der Vlugt.
Verder met: Jakob Klaasse (piano, Hammond), Marcel de Groot (gitaren, dobro), Thijs Vermeulen (basgitaar).

Details

Titel: Het toeval dat geluk heet
auteur: Beatrice van der Poel; Thomas Verbogt
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Rubinstein b.v.
Publicatiedatum: 2010-08-01
NUR: Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape)
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 550 gr
ISBN/ISBN13: 9789047606703
Intern nummer: 13305590

Extra informatie

Muzikale roman met liedjes uit de voorstelling Hard en Hoofd. Naar aanleiding van liedteksten van het album Hard en Hoofd van Beatrice van der Poel schreef Thomas Verbogt theatertek¬sten voor de gelijknamige muziekvoorstelling. Die samenwer¬king beviel beiden zo goed dat Thomas speciaal voor Beatrice een nieuw verhaal schreef. Het toeval dat geluk heet gaat over kleine momenten van groot geluk die je ineens kunnen overko¬men, over onverwachte gebeurtenissen die het alledaagse leven buitengewoon en soms raadselachtig maken. Zij las en zong en de liedjes en de tekst zijn samen één verhaal geworden. Beatrice van der Poel (1966) zingt en schrijft liedjes. Inmiddels verschenen twee Nederlandstalige albums van haar: Langzaam Los en Hard en Hoofd. Daarnaast leent ze haar stem aan luister¬boeken zoals De bewoonde wereld en Het veilige huis van Nicci French en De Reünie van Simone van der Vlugt. Verder met: Jakob Klaasse (piano, Hammond), Marcel de Groot (gitaren, dobro), Thijs Vermeulen (basgitaar).

Recensie

Het werk van Thomas Verbogt verdient gelezen te worden. Zijn boeken zijn doortrokken van melancholie en weemoedigheid en aangenaam licht van toon. [...] Mooi werk is het.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.