Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Audio/CD's

Koning Arthur

4 CD luisterboek voorgelezen door Job Schuring

Koning Arthur - Jaap ter Haar - ISBN: 9789047606277
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Audio/CD's (23-06-2017)
Genre: Gesproken tekst voor kinderen en jongeren (cd-tape)
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In het rijk van Brittannië is het leven hard en ruig. Koning Arthur, pas tot koning gekroond, ziet de onrechtvaardigheid, het bijgeloof en de angst van zijn onderdanen. Hij komt op voor het arme volk. Daarin wordt hij bijgestaan door de wijze ziener Merlijn, de Ridders van de Ronde Tafel en de kleine hofnar Guy. Koning Arthur verscheen in 1962 voor het eerst en is altijd in druk gebleven. Nu wordt deze evergreen voor het eerst als luisterboek uitgegeven, voorgelezen door acteur Job Schuring.

Details

Titel: Koning Arthur
auteur: Jaap ter Haar
Mediatype: Audio/CD's
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 23-06-2017
NUR: Gesproken tekst voor kinderen en jongeren (cd-tape)
Gewicht: 107 gr
ISBN/ISBN13: 9789047606277
Intern nummer: 11459006

Extra informatie

Koning Arthur verscheen in 1962 voor het eerst en is altijd in druk gebleven. Nu wordt deze evergreen voor het eerst als luisterboek uitgegeven, voorgelezen door acteur Job Schuring.

Recensie

In het rijk van Brittannië is het leven hard en ruig. Koning Arthur ziet de onrechtvaardigheid, het bijgeloof en de angst van zijn onderdanen. Hij komt op voor het arme volk. In het rijk van Brittannië is het leven hard en ruig. Koning Arthur, pas tot koning gekroond, ziet de onrechtvaardigheid, het bijgeloof en de angst van zijn onderdanen. Hij komt op voor het arme volk. Daarin wordt hij bijgestaan door de wijze ziener Merlijn, de Ridders van de Ronde Tafel en de kleine hofnar Guy. Koning Arthur verscheen in 1962 voor het eerst en is altijd in druk gebleven. Nu wordt deze evergreen voor het eerst als luisterboek uitgegeven, voorgelezen door acteur Job Schuring.

Inhoudsopgave

1. Merlijn 2. Arthurs jeugd 3. De dood van koning Uther 4. Het zwaard in de steen 5. Een nieuw geluid 6. Koning Arthur trekt ten strijde 7. Guinivere 8. Ridders van de Ronde Tafel 9. In de stijgbeugels 10. Balin en Balan 11. Wat maakt een man tot een man 12. Modreds grote plan 13. Het onderzoek 14. Het gericht 15. De zwarte lach 16. Want hij was koning 17. In wapengeweld ten onder 18. Merlijn

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.