Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Kalender 2010

Het gebeurde ergens in de Indonesische Archipel

Kalender 2010 - Oosterwijk, H. - ISBN: 9789081098618
Prijs: € 19,80 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Mediatype: Nonbooks
Genre: Geschiedenis / Overige
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Uitklapbare kalender met ringband (staand).

De Kalender 2010 is beslist geen geschiedkundige verhandeling over een samenhangend onderwerp maar een kalender die op elke dag van het jaar telkens een ander fragment belicht uit de maatschappelijke geschiedenis van de Indonesische archipel.
De geplande kalenderreeks, waarvan dit het tweede deel is, verschaft voornamelijk aanvullende informatie aan hen die in de Indonesische archipel geboren zijn of er in directe afstamming hun oorsprong bezitten, maar ook voor hen die er gewoond en gewerkt hebben. Voor velen zal het dagelijks lezen van de fragmenten herinneringen oproepen aan eigen belevenissen of aan levenservaringen aangereikt in familieverband.
Op uitingen van verwondering als 'och, dat wist ik niet' of 'nu begrijp ik pas hoe het een en ander in elkaar steekt' volgt aanvullende kennis voor de lezer.
Boekenkasten vol memoires, nostalgische artikelen in tijdschriften, wetenschappelijke analyses en rapporten en eigen herinneringen van de auteur, vormden de bronnen uit welke met grote eerbied voor de tijdgeest in Zuidoost-Azië de Kalender 2010 is geboren.

De kalenderinformatie is ingedeeld in 7 rubrieken. Voor alle 365 teksten geldt dat de rubriek de enige leidraad vormt voor de plaatsing van de artikelen. Op elke dag van de week komt een nieuwe rubriek aan bod en wordt telkens een ander aspect van de samenleving in de Indonesische Archipel beschreven.

Inclusief overzicht van de geraadpleegde literatuur.

Details

Titel: Kalender 2010
auteur: Oosterwijk, H.
Mediatype: Nonbooks
Bindwijze: Ringbandje
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 184
Uitgever: H. Oosterwijk
NUR: Geschiedenis / Overige
ISBN/ISBN13: 9789081098618
ISBN/ISBN13: 9789081098618
Intern nummer: 11164335

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.