Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Downloadbaar audio bestand

Beter slapen

Op mindfulness gebaseerde oefeningen bij slaapproblemen

Beter slapen - Maria Holl - ISBN: 9789088401459
Prijs: € 16,50
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, vrijdag bij u thuisbezorgd
Mediatype: Downloadbaar audio bestand (14-07-2018)
Genre: Gezondheid algemeen
Extra:
Add to cart

Beschrijving

Dit luisterboek bevat 3 basisoefeningen die het inslapen verbeteren. Het is aan te raden voor mensen met inslaapproblemen om dagelijks een of meerdere van deze oefeningen te doen. Ze zijn onderdeel van de praktische methode met dertig oefeningen van gezondheidsexpert Maria Holl.

Deze slaaptherapie is onderdeel van de Maria Holl Methode, die uitgaat van een lichaamsgeoriënteerde combinatie van bewustzijn, traditionele Chinese geneeskunde, zelfmassage en ontspanningstechnieken.

Details

Titel: Beter slapen
auteur: Maria Holl
Mediatype: Downloadbaar audio bestand
Taal: Nederlands
Uitgever: PANTA RHEI
Publicatiedatum: 14-07-2018
NUR: Gezondheid algemeen
Gewicht: 214 gr
ISBN/ISBN13: 9789088401459
Intern nummer: 34982351

Recensie

Beter slapen kan iedereen leren! Dit boek van de bekende therapeute en natuurgeneeskundige Maria Holl biedt talrijke tips, suggesties en oefeningen om tot een diepe en verkwikkende slaap te komen. Daarvoor is frisse lucht in de slaapkamer belangrijk, het eetpatroon wordt kritisch bekeken, evenals het leef- en werkritme. De mindfulness- en ontspanningsoefeningen komen uit een 4000 jaar oude Chinese traditie. Ze kunnen met behulp van de CD worden uitgevoerd en helpen bij inslaap- of doorslaapproblemen. Ze kunnen ook zonder de CD gedaan worden dankzij duidelijke tekeningen en stap voor stap instructies. De methode is eenvoudig maar zeer effectief, en werkt binnen 2 á 3 weken. Van Maria Holl verscheen eerder de Tinnitus Ademtherapie: een zeer effectieve reeks oefeningen waarmee een wijdverbreid hardnekkig probleem fundamenteel aangepakt kan worden.