Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Downloadbaar audio bestand

Brida

Brida - Paulo Coelho - ISBN: 9789047607397
Prijs: € 15,95
Levertijd: MP3. Levering via internet link. Kan niet retour.
Mediatype: Downloadbaar audio bestand (25-12-2008)
Genre: Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape)
Extra:
Ook beschikbaar als:
Audio/CD's € 19,95
Downloadbaar audio bestand € 15,95
Add to cart

Beschrijving

Brida O’Fern, een Ierse uit Dublin, was op 1983 eenentwintig toen ze de eerste schreden zette op het pad van de magie. Tot dan toe had haar behoefte om in aanraking te komen met de grote mysteriën van het heelal slechts geleid tot teleurstellingen, verwarring en periodes van volstrekte ontgoocheling.

Maar trouw aan zichzelf en het pad van haar lotsbestemming volgend ontmoet ze tenslotte Wicca en leert ze de Traditie van de Maan. Door Wicca wordt ze onderwezen in de duizend jaar oude rituelen, in de ontmoeting met het Andere Deel, in de Macht der Emoties, de Kracht van de Seksualiteit, alles wat ze moet weten om ingewijd te worden in de grote mysteriën van de heksen.

Van de auteur van De alchemist, waarvan inmiddels wereldwijd honderd miljoen exemplaren verkocht zijn.

Details

Titel: Brida
auteur: Paulo Coelho
Mediatype: Downloadbaar audio bestand
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein b.v.
Publicatiedatum: 25-12-2008
NUR: Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape)
ISBN/ISBN13: 9789047607397
Intern nummer: 13311206

Recensie

Over de spreker
Susan Smit (1974) werkte tien jaar als fotomodel in binnen- en buitenland. Ze ervoer hoe oppervlakkig en eenzaam de wereld van uiterlijkheden kan zijn, wat haar behoefte aan inhoud voedde. In de tijdschriften Marie Claire, Happinez en boek schrijft ze columns over haar werk en leven. Toen ze in 2000 een artikel schreef over moderne heksen werd ze gegrepen door het fenomeen. Ze deed onderzoek naar de geschiedenis van deze eeuwenoude religie, reisde naar de vs om vooraanstaande heksen te ontmoeten en leerde werken met magie en kruiden. Uiteindelijk liet ze zich inwijden als heks, waar ze onder meer een luisterboek over heeft opgenomen.