Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Sony Playstation 3

Michael Jackson - The experience

Michael Jackson - The experience - ISBN: 3307219902932
Prijs: € 20,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Sony Playstation 3 (14-04-2011)
Genre: Games / Familie
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Stap in de schoenen van de King Of Pop!
Michael Jackson The Experience is de ultieme interactieve game waarin spelers ervaren hoe het is om in Michael Jackson’s dansschoenen te stappen en zijn meest spraakmakende optredens opnieuw te beleven. Michael Jackson The Experience bevat allerlei nummers uit Michael Jackson’s uitgebreide repertoire, inclusief enkele van zijn grootste hits zoals Billie Jean en Beat It. Kenmerkende, adembenemende dansbewegingen kunnen spelers nu gewoon thuis nadoen! Fans kunnen bovendien meezingen en hun vocale en ritmische kwaliteiten testen terwijl ze volledig opgaan in MJ’s unieke universum.

Belangrijke Kenmerken:
- Moonwalk de wereld van Michael Jackson binnen: dankzij de Kinect technologie kun je volledig opgaan in het universum van ’s werelds meest succesvolle entertainer ooit! Je spetterende zang- en dans optredens vinden plaats tegen verbazingwekkende achtergronden, geïnspireerd op zijn videoclips en live optredens.
- Beleef The Experience: beleef mee hoe opwindend het is om voor het eerst echt als Michael Jackson op te treden. Beïnvloed effecten, beelden en zelfs de muziek terwijl je door de digitale omgeving beweegt en meet je met het talent van de grootste artiest aller tijden.
- Dans zoals de King Of Pop: dankzij innovatieve full body tracking kunnen spelers ontdekken of ze zich echt kunnen meten met de bewegingen van de King of Pop. Fans worden getraind en daarna getest op Michael Jackson’s herkenbare stijl, zonder dat er een controller aan te pas komt!
- Je stem krijgt een upgrade: gebruik je een microfoon dan zorgt professionele technologie voor een verbetering van je stemgeluid (Kinect).
- Leuk en toegankelijk: volg Michael Jackson’s danspassen op de voet dankzij de intuïtieve speelstijl.
- Waag de volgende stap met de Michael Jackson School Mode: klaar om de volgende stap te wagen? Altijd al gedroomd van het uitvoeren van een perfecte moonwalk? Repeteer met je crew op de Michael Jackson School, waar je zelfs de ingewikkeldste moves kunt oefenen voordat je gaat optreden.

Details

Titel: Michael Jackson - The experience
Mediatype: Sony Playstation 3
Publicatiedatum: 2011-04-14
NUR: Games / Familie
ISBN/ISBN13: 3307219902932
Intern nummer: 15845012

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.