Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Downloadbaar audio bestand

Rake Vragen

Breng beweging in situaties die vastzitten

Rake Vragen - Siets Bakker - ISBN: 9789492331793
Prijs: € 12,95
Levertijd: Direct. E-book, digitale levering, ePub.
Mediatype: Downloadbaar audio bestand (02-07-2019)
Genre: Management
Extra:
Add to cart

Beschrijving

Het luisterboek is door de auteur ingesproken. Stop met hard werken om problemen op te lossen. Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar de reden waarom het probleem in kwestie een goede oplossing is. Vind wat er vast zit. Rake Vragen helpen je. Door het stellen van Rake Vragen komt er beweging in situaties die vastzitten. In werk en privé. Bij jezelf of anderen. Door vragen als: Van wie is dit probleem? Is het van jou of hoort het elders? Of: Waar moet de toestemming voor beweging vandaan komen? En: Wat raak je kwijt als je dit probleem niet meer hebt? Stap voor stap leer je in dit boek hoe je dat doet, Rake Vragen stellen. Je krijgt kant-en-klare Rake Vragen. Je leert ook hoe je zelf je eigen Rake Vragen kunt formuleren. En hoe je de vraag zó kunt stellen dat het raak is. Siets Bakker (1973) heeft in haar vak als organisatieadviseur tientallen directies en MT's begeleid in hun verandervraagstukken. Ze is een voorloper als het gaat om toegepast systemisch werk. Siets is opgeleid als begeleider van familie- en organisatieopstellingen maar vindt het veel interessanter om vormen te vinden waarin systemische kennis op een dagelijkse en praktische manier kan worden toegepast. Het boek Rake Vragen is het resultaat van haar kennis en expertise.

Details

Titel: Rake Vragen
auteur: Siets Bakker
Mediatype: Downloadbaar audio bestand
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Noorderlicht, Uitgeverij Het
Publicatiedatum: 02-07-2019
NUR: Management
ISBN/ISBN13: 9789492331793
Intern nummer: 44868934

Recensie

Het boek start vanuit een heldere overtuiging dat er in het onzichtbare van alles gebeurt, dat je zichtbare gedrag kan blokkeren of juist kan versterken. Met een Rake Vraag adresseer je onderwerpen die normaal gesproken onbenoemd en onbesproken blijven.

Waar er soms wat wollige taal wordt gebruikt als het gaat over systemen, onderstroom en onzichtbare lagen, weet Siets Bakker de lezer in klare taal uit te leggen welke vragen je kunt stellen die helpen om situaties die vastzitten, open te breken. Een must-have!

Prettig, helder, consistent en origineel geschreven. Siets Bakker maakt lastige begrippen uit het systemische werk bijna tastbaar.