Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Gij zult bloggen

een bliksemstart voor iedereen die zich tot blogevangelie bekeert

Gij zult bloggen - Ernst-Jan  Pfauth - ISBN: 9789048815722
Prijs: € 4,49 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (07-05-2012)
Genre: Computertechniek
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Bloggen kost tijd, moeite en ontzettend veel doorzettingsvermogen. Maar het is het waard: met een blog kun je een breed publiek vinden en nieuwe kansen voor jezelf creëren. Gij zult bloggen is een bliksemstart voor iedereen die zich tot het blogevangelie bekeert, en staat boordevol tips voor een succesvolle blog. Ernst-Jan Pfauth bespreekt op heldere en aanstekelijke wijze alles wat je als blogger moet weten: het idee achter je blog, het bepalen van een onderwerp, de praktische uitvoering en de promotie van je blog. De lezer van Gij zult bloggen zal meteen de daad bij het woord voegen.

Ernst-Jan Pfauth (1986) is verslaafd aan bloggen. Als hij in 2006 - vier dagen na de start van zijn blog - een ruzie vastlegt tussen Jan Peter Balkenende en Paul Witteman, wordt zijn blog in één klap landelijk nieuws. Hij reist voor technologieblog The Next Web de hele wereld over, zet een succesvolle nieuwsblog op voor nrc.next, wordt in 2010 chef internet van NRC Media en publiceert een boek over bloggen: Sex, Blogs & Rock-'n-Roll.

'Uitgelezen. Moeiteloos. Met rode oortjes van de nieuwe wereld die ik ontdekte. (...) Pfauth schrijft ijzersterk. Kristalhelder, losjes, bijna ritmisch, zeer persoonlijk en toch niet te ijdel. (...) Zijn geweldige avonturen lezen als een schelmenroman' Matthijs van Nieuwkerk over Sex, Blogs & Rock-'n-Roll.

Details

Titel: Gij zult bloggen
auteur: Ernst-Jan Pfauth
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 55
Uitgever: Lebowski
Publicatiedatum: 2012-05-07
NUR: Computertechniek
ISBN/ISBN13: 9789048815722
Intern nummer: 22362818