Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

14 gemiste oproepen van Cruijff

en andere sportverhalen

14 gemiste oproepen van Cruijff - Michel van van Egmond - ISBN: 9789048849277
Prijs: € 5,99
Levertijd: Direct. E-book, digitale levering, ePub.   (Hoe werkt dit?)
Mediatype: E-book (17-05-2019)
Genre: Sportverhalen
Add to cart

Beschrijving

Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zijn werk samengebracht.
De unieke reportages in 14 Gemiste Oproepen van Cruijff gaan over ontmoetingen met grote sterren als Willem van Hanegem, Paul Gascoigne en uiteraard Johan Cruijff, maar vertellen ook de bijna vergeten levensverhalen van Árpád Weisz en Lutz Eigendorf en Wout Holverda.
Van Egmond gaat ver voor zijn verhalen. Vaak ook letterlijk. Zijn reportages komen vanuit alle windhoeken van de voetbalwereld. Hij reist naar Tokio voor een ontmoeting met de Japanse fanclub van VVV Venlo, bezoekt Zlatan Ibrahimovic in hartje Parijs en bericht op zijn eigen mild-ironische toon vanuit Peking over een wel heel vreemde persconferentie van Louis van Gaal.
Samengebundeld vormen zijn stukken een labyrint van unieke verhalen over de mooie, ontroerende, potsierlijke, verrassende en soms tragi-komische kant van het voetbal, bezien door het oog van de meest gelezen sportschrijver van dit moment.

Details

Titel: 14 gemiste oproepen van Cruijff
auteur: Michel van van Egmond
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 333
Uitgever: INSIDE
Publicatiedatum: 2019-05-17
NUR: Sportverhalen
ISBN/ISBN13: 9789048849277
Intern nummer: 44509232