Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Wim Kieft

De terugkeer

Wim Kieft - Michel van Egmond - ISBN: 9789048844357
Prijs: € 4,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (01-11-2018)
Genre: Sportbiografieën
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan het grote publiek openbaarde, werd schrijver Michel van Egmond telkens met dezelfde vraag geconfronteerd:
'Hoe gaat het nu met Wim Kieft?'
Dit boek is het antwoord op die vraag.

DE TERUGKEER vormt een indringend en ontroerend portret van iemand die worstelt met zijn verleden maar vertrouwen heeft in de toekomst, die opvallend openhartig vertelt over zijn constante strijd tegen de verleidingen, over zijn terugvallen en over een heel nieuw probleem: de dwanggedachten die hem tegenwoordig uit zijn slaap houden. Over een gekneusd geweten en een verleden dat hem overal achtervolgt, maar vooral over hoop, herstel en hervonden herinneringen.

Samen met Van Egmond keert Kieft tweemaal terug naar Italië, het land waar hij als voetballer en als mens volwassen werd, om daar de confrontatie met zijn eigen geschiedenis aan te gaan. Het resultaat is een met vaart geschreven roadmovie op papier vol verrassingen, serieus, schrijnend en grappig tegelijk, over een man die langzaam maar zeker zijn zelfvertrouwen hervindt.

Details

Titel: Wim Kieft
auteur: Michel van Egmond
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 136
Uitgever: INSIDE
Publicatiedatum: 2018-11-01
NUR: Sportbiografieën
ISBN/ISBN13: 9789048844357
Intern nummer: 43115149