Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Tom Dumoulin

Wielerlegende in wording

Tom Dumoulin - Patrick  Bernhart - ISBN: 9789000362837
Prijs: € 12,99
Levertijd: Direct. E-book, digitale levering, ePub.   (Hoe werkt dit?)
Mediatype: E-book (25-04-2019)
Genre: Sportbiografieën
Add to cart

Beschrijving

Het raadsel Tom Dumoulin verklaard

Tom Dumoulin is een van de grootste sporthelden van deze tijd, door allen geliefd, maar ook een groot raadsel. Benaderbaar en ook altijd op afstand. Charismatisch en toch ook vol raadsels. Charmant en ook soms bijtend en ruziënd. Een ijzersterk lichaam en toch ook kwetsbaar. 

Heeft Tom Dumoulin het in zich om Nederlands beste wielrenner aller tijden te worden? Kan hij een plaats verwerven tussen de allergrootsten als Eddy Merckx, Bernard Hinault en Miguel Indurain? 

Patrick Bernhart, veelgeprezen sportboekenauteur, heeft zich verdiept in het fenomeen Tom Dumoulin. Hij zoekt tot op de bodem uit waar het talent van Tom vandaan komt, hij pluist alle elementen uit die Dumoulin maken tot de superster die hij nu is. Zit het in zijn lijf, in zijn kop, zijn team of ligt het aan de omstandigheden? En is dit alles voldoende om meerdere grote wielerrondes op zijn naam te zetten? Bernhart laat zien waar het talent, de eerzucht en de wilskracht vandaan komen. En uiteraard beantwoordt hij de vraag: gaat Tom uiteindelijk de Tour winnen?

Details

Titel: Tom Dumoulin
auteur: Patrick Bernhart
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 208
Uitgever: Spectrum
Publicatiedatum: 2019-04-25
NUR: Sportbiografieën
ISBN/ISBN13: 9789000362837
Intern nummer: 44409882