Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Poker NO-Limit Texas Hold'm2

praktijk en handanalyse

Poker NO-Limit Texas Hold'm2 - Phil  Gordon - ISBN: 9789491326165
Prijs: € 12,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (10-11-2011)
Genre: Kaartspelen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Phil Gordon is uitgegroeid tot de meest geliefde leermeester van No Limit Texas Hold'em. Een lastig spelletje, maar met de juiste dosering moed, geduld, agressie, observatie en - misschien wel het belangrijkste - toewijding, kan iedereen dit spelletje leren beheersen en succes boeken.

In Poker No Limit Texas Hold'em laat Gordon de lezer handen zien waar hij mee te maken heeft gehad in cash games; tijdens vroege, midden- en late posities in een toernooi; in Sit & Go's; in satelliet- en supersatelliettoernooien; en aan de finaletafels van de World Series of Poker.
Hij onthult niet alleen welke beslissingen hij heeft genomen, maar ook waarom. Hij legt uit wat er in verschillende situaties door het hoofd van een prof gaat, of het om een tijdelijke bluf gaat, of om een discutabele call, en hij helpt spelers te berekenen wat ze het beste kunnen doen in de meest benarde situaties. Door bepaalde handen te analyseren, verstrekt Gordon tevens belangrijke lessen in essentiële pokervaardigheden, bijvoorbeeld kansberekening, short-handed games, en iemands speelgedrag leren vaststellen. En hij vertelt over gedenkwaardige spellen - de goede en slechte -, waarbij hij uitlegt waarom bepaalde beslissingen werden genomen en hoe de handen in veel gevallen beter gespeeld hadden kunnen worden.

Details

Titel: Poker NO-Limit Texas Hold'm2
auteur: Phil Gordon
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: Heruitgave
Uitgever: Mensys B.V.
Publicatiedatum: 2011-11-10
NUR: Kaartspelen
ISBN/ISBN13: 9789491326165
Intern nummer: 18375435