Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Supernotes

Supernotes - Agent  Kasper - ISBN: 9789000343805
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (17-04-2015)
Genre: Waargebeurde verhalen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het waargebeurde verhaal van de CIA-spion die opeens op de dodenlijst stond

 

Supernotes is het verhaal van de Italiaanse undercoveragent Kasper, die tijdens een CIA-missie in Cambodja wordt verraden. De Cambodjanen smijten hem in de gevangenis, met de intentie hem geruisloos te laten verdwijnen. De CIA wil ineens van hem af en gebruikt daar de genadeloze Cambodjaanse gevangenisbewaarders voor. Kasper overleeft de onmenselijke omstandigheden, mede dankzij het smeergeld dat zijn familie stiekem betaalt. Hij zou Cambodja nooit meer levend mogen verlaten, maar hij weet te ontsnappen.

De reden dat Kasper moet verdwijnen is dat hij heeft ontdekt dat er een parallelle economie bestaat. Die economie wordt gebruikt om ongeoorloofde operaties van de Verenigde Staten te financieren. Ook de Mossad, de IRA en de internationale drugshandel zijn hierbij betrokken. Supernotes trekt de lezer mee in de wereld van spionage en geheime wereldwijde missies. Het angstaanjagendste aspect van dit verhaal? Het is allemaal waar gebeurd: Agent Kasper bestaat.

 

Agent Kasper is half Italiaans en half Amerikaans. Hij leeft tegenwoordig ondergedoken. Luigi Carletti is een Italiaanse onderzoeksjournalist met meerdere boeken op zijn naam.

Details

Titel: Supernotes
auteur: Agent Kasper
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 340
Uitgever: Spectrum
Publicatiedatum: 2015-04-17
NUR: Waargebeurde verhalen
ISBN/ISBN13: 9789000343805
Intern nummer: 30043025