Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Spion buiten dienst

Vooraankondiging
Spion buiten dienst - John le Carr - ISBN: 9789024586363
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (17-10-2019)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Spion buiten dienst is de 25ste thriller van meesterverteller John le Carré en schetst een angstaanjagend actueel beeld van onze wereld.

Nat, een 47-jarige veteraan van de geheime inlichtingendienst van Groot-Brittannië, gelooft dat zijn jaren bij de geheime dienst voorbij zijn. Hij is terug in Londen met zijn vrouw, de zachtmoedige Prue. Maar met de groeiende dreiging vanuit het Moskou Centrum heeft het kantoor nog een taak voor hem. Nat zal De Haven overnemen, een overbodig geworden onderstation van London General, samen met het uitschot van alle spionnen. Het enige lichtpuntje in het team is de jonge Florence; zij heeft haar ogen gericht op het Russische ministerie en op een Oekraïense oligarch, die een vinger in de Russische pap heeft.

Nat is niet alleen een spion, hij is ook een gepassioneerde badmintonspeler. Zijn vaste maandagavondtegenstander, de introspectieve en eenzame Ed, is een stuk jonger dan hij. Ed heeft een hekel aan de Brexit en Trump, en hij haat zijn baan bij een zielloos mediabureau. Het is uitgerekend Ed die Prue, Florence en Nat op het pad van de politieke woede zal brengen, die hen allemaal zal verstrikken.

Details

Titel: Spion buiten dienst
auteur: John le Carr
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Publicatiedatum: 2019-10-17
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
ISBN/ISBN13: 9789024586363
Intern nummer: 44868926