Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Laat me niet alleen

Laat me niet alleen - Sarah  Armstrong - ISBN: 9789026143359
Prijs: € 9,99
Levertijd: Direct. E-book, digitale levering, ePub.   (Hoe werkt dit?)
Mediatype: E-book (22-11-2018)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
Add to cart

Beschrijving

Laat me niet alleen’ is een aangrijpende en intrigerende roman, waarmee Sarah Armstrong haar lezers dwingt na te denken over ongemakkelijke kwesties.

Als Anna nieuwe buren krijgt en de blauwe plekken van hun jonge dochtertje ziet, belt ze de politie en kinderbescherming. Maar niemand luistert. Dus als de 5-jarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt.
Wat zou jij doen? Zou jij het kind in je auto zetten en wegrijden? Zou je het kind verborgen houden en naar de andere kant van het land rijden? Zou je liegen tegen de politie? Tegen haar moeder? Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?

Sarah Armstrong begon haar carrière als journalist, maar legt zich inmiddels toe op het schrijven van romans. Ze woont met haar man en dochter in Australië. Met ‘Laat me niet alleen’ stelt ze op indringende wijze haar lezers voor de vraag: wat zou jij doen?
‘Laat me niet alleen’ is perfect voor de lezers van ‘De verloren kinderen’ van Diney Costeloe en een ideaal boek voor leesclubs.

Details

Titel: Laat me niet alleen
auteur: Sarah Armstrong
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 306
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Publicatiedatum: 2018-11-22
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
ISBN/ISBN13: 9789026143359
Intern nummer: 42621689