Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Hier is alles nog mogelijk

Vooraankondiging
Hier is alles nog mogelijk - Gianna  Molinari - ISBN: 9789028443273
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (20-08-2019)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Avond aan avond kijkt een jonge nachtwaakster naar de beelden op de bewakingscamera. Niets beweegt. De dagen van de verpakkingsfabriek zijn geteld, bijna alle medewerkers zijn al vertrokken. Maar als het gerucht gaat dat een wolf het terrein is binnengedrongen, ontstaan er kleine barsten in de eentonigheid. Is hij er echt? Hoe gevaarlijk is hij?

Met behulp van tekeningetjes, lijstjes en foto's probeert ze zicht te krijgen op de feiten, maar hoe nauwkeuriger ze het spoor van de wolf volgt, hoe meer zekerheden er verdwijnen. Wat heeft de dreiging van de wolf te maken met de man die vlak bij de fabriek uit een vliegtuig is gevallen? En welk verband is er met de bankroofster van wie het spookbeeld van haar gezicht in het raam wel heel sterk lijkt op dat van de nachtwaakster zelf?

Op soms speelse wijze vervaagt Gianna Molinari de grenzen die wij om ons heen trekken. Haar verrassende verhaal is een pleidooi voor nieuwsgierigheid in plaats van angst, voor aandacht in plaats van voorbehoud, voor Het Grote in de kleinigheden van het dagelijks bestaan.

Details

Titel: Hier is alles nog mogelijk
auteur: Gianna Molinari
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Wereldbibliotheek
Publicatiedatum: 2019-08-20
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
ISBN/ISBN13: 9789028443273
Intern nummer: 44669356