Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

De zang van de hoornschelp

De zang van de hoornschelp - Sarah  Lark - ISBN: 9789026145100
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (08-10-2018)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De boeken van Sarah Lark slepen je mee naar het Nieuw-Zeeland van de 19e en 20e eeuw. ‘De zang van de hoornschelp’ is het tweede boek dat zich afspeelt op Rata Station, na ‘De tijd van de vuurbloemen’.

Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun dochters Carol en Linda. Hun harde werken heeft de ranch gemaakt tot wat hij is, maar het succes wekt de afgunst van hun buren. Als het noodlot toeslaat, hangt het toekomstige geluk van Carol en Linda aan een zijden draadje. Ze dreigen hun thuis kwijt te raken. Weten ze het tij te keren?

Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. Ze schreef meerdere boeken die zich afspelen in Nieuw-Zeeland, op Kiward Station (‘Het land van belofte’, ‘Het lied van de wolken’ en ‘De roep van het land’), op Elizabeth Station (‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’) en op Rata Station (‘De tijd van de vuurbloemen’, ‘De zang van de hoornschelp’ en ‘De legende van de vuurberg’). Ze schreef ook over de Caraïben: ‘Dochter van de mangroven’ en ‘Het eiland van duizend bronnen’.

Details

Titel: De zang van de hoornschelp
auteur: Sarah Lark
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 720
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Publicatiedatum: 2018-10-08
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
ISBN/ISBN13: 9789026145100
Intern nummer: 42648275