Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Duin Kapittel

Duin Kapittel - Frank  Herbert - ISBN: 9789021417042
Prijs: € 11,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (13-08-2019)
Genre: Science fiction
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Niet lang na de gebeurtenissen in Ketters van Duin bereikt de strijd tussen de Zusters van de Bene Gesserit en de heerszuchtige Achtenswaarde Matres uit de Verstrooiing een gewelddadig hoogtepunt.
De Zusters zijn door de beproevingen, die ze hebben moeten doorstaan tijdens de duizenden jaren durende heerschappij van God-Keizer Leto II, gestaald voor de machtsstrijd die na de dood van de Dwingeland losbrandde. De inwoners van het Keizerrijk trokken toen het heelal in.
Inmiddels onderworpen aan het terreurbewind van de Achtenswaarde Matres, een karikaturale nabootsing van de Bene Gesserit, keren vele miljarden van hun nakomelingen terug naar het Oude Rijk. Met hun nietsontziende overmacht onderwerpen de Achtenswaarde Matres nu de ene planeet na de andere, en vanuit de ruimte verschroeien ze de bolwerken van de Zusters – zoals het oude Duin, nu alleen nog een rokende sintelklomp. Maar de Kapittelplaneet van de Bene Gesserit hebben ze nog niet opgespoord. Zijn de Zusters sterk genoeg voor de beslissende krachtmeting?

Details

Titel: Duin Kapittel
auteur: Frank Herbert
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 2
Aantal pagina's: 392
Uitgever: Volt
Publicatiedatum: 2019-08-13
NUR: Science fiction
ISBN/ISBN13: 9789021417042
Intern nummer: 44954990