Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Volg me

Volg me - Joyce  Spijker - ISBN: 9789026347412
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (30-10-2019)
Genre: Literaire thriller
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Volg me van Joyce Spijker is een actuele thriller; een gevaarlijke cocktail van macht, influencers en de façade van het onlinewereldje.

Claire Kant is een hardwerkende influencer en bouwde dankzij manager Thomas in korte tijd een droomcarrière op. Op beeld lijkt haar leven een sprookje, maar achter de schermen gaat een schrijnende werkelijkheid schuil en legt haar verslechterende gezondheid een bom onder haar succes.

Thomas de Bruijne ontwikkelde dankzij paradepaardje Claire en de dubieuze financiële hulp van zakenpartner Reinier zijn talent agency tot het meest gewilde influencersbureau van Nederland. Maar nu Claires gezondheid opspeelt, moet hij verder gaan dan ooit om de droom te blijven verkopen.

Joelle Lammerstee is een documentairemaker en stelt de waarheid boven alles. Ze keurt de bewerkte wereld van influencers geen blik waardig tot haar baan op het spel staat en een docu over Claire haar kan redden. En niet alleen dat. In haar zoektocht naar de waarheid heeft ze een verborgen agenda. Hoe goed kennen we onze naasten? Wat is de echte waarheid in de wereld van influencers en filters?

Met Volg me levert Joyce Spijker een perfecte thriller af over het influencersleven dat ze van binnenuit kent.

Details

Titel: Volg me
auteur: Joyce Spijker
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Ambo|Anthos
Publicatiedatum: 2019-10-30
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789026347412
Intern nummer: 45475158