Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Vertrouw mij

Vertrouw mij - Jessica  Vallance - ISBN: 9789026147388
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (16-07-2019)
Genre: Literaire thriller
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Vertrouw mij’ (Trust Her) van Jessica Vallance is een thriller voor de fans van Clare Mackintosh, B.A. Paris en Ruth Ware.

Charlotte is een pleaser, ze schept er groot genoegen in mensen te helpen. Dus wanneer ze in een steeg een bewusteloze man aantreft, beschouwt ze dat als haar finest hour en regelt ze dat hij in het ziekenhuis terechtkomt. De ouders van de man zijn dankbaar dat ze zich over hem ontfermd heeft, maar zijn zus Rachel is een heel ander verhaal. Rachel mag Charlotte niet en bovendien vertrouwt ze haar niet. Maar ook Rachel heeft zo haar geheimen. Naarmate de tijd verstrijkt groeit het wantrouwen tussen de twee vrouwen. Wie gaat het verst om haar geheimen verborgen te houden? En tot welke prijs?

‘Vertrouw mij’ is het schoolvoorbeeld van een psychologische thriller. De lezer wordt vernuftig op het verkeerde been gezet en meermaals verrast door overrompelende twists.’The Bookseller

Jessica Vallance woont en werkt in Bournemouth. Ze heeft gewerkt als scenarioschrijver en freelancejournalist. ‘Vertrouw mij’ is haar debuut.

Details

Titel: Vertrouw mij
auteur: Jessica Vallance
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 332
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Publicatiedatum: 2019-07-16
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789026147388
Intern nummer: 44494744