Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Leugens

Leugens - T.M.  Logan - ISBN: 9789026342226
Prijs: € 6,49 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (07-01-2019)
Genre: Literaire thriller
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

TM Logan – Leugens Kun je je partner werkelijk vertrouwen? Joe Lynch is gelukkig getrouwd met Mel en ze hebben een zoon van vier, William. Op een middag rijden Joe en William samen in een auto, en zien Mel rijden. In een seconde besluit Joe de auto te volgen om haar te verrassen. Even later ziet Joe dat Mel een enorme ruzie heeft met een vriend van hen, en dat is de eerste aanwijzing dat Mel een geheim heeft. Joe kan alleen nog niet bevatten hoe groot dat geheim is. Een sensatie vanaf de eerste pagina, dit boek leg je pas neer als je het uit hebt! ‘Een zenuwslopende thriller.’ – BA Paris

Details

Titel: Leugens
auteur: T.M. Logan
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 386
Uitgever: Ambo|Anthos
Publicatiedatum: 2019-01-07
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789026342226
Intern nummer: 43500666

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 07-01-2019   geschreven door  Erika Houkes
Wat als je hele leven gebaseerd is op leugens?
Hoe de grond dan onder je wegzakt, weet ik uit eigen ervaring. Met gemengde gevoelens begin ik dus aan dit boek.
Hoe Mel zich steeds overal uitpraat tegenover Joe en hoe hij daar maar al te graag in meegaat, is ontroerend. Je wilt toch maar al te graag dat je je partner kunt vertrouwen, dus elke verklaring is welkom. Mijn hemel.
Langzaam groeit het besef dat er iets heel duisters aan de gang is. Ik móet gewoon verder lezen, steeds, want het slot van elk hoofdstuk nodigt ertoe uit dat je tóch meteen weer omslaat naar het volgende.
Een ongelofelijk spannend verhaal, waarin tegen het einde twist na twist je om de oren vliegt. Een verhaal waarin de social media een belangrijke rol spelen. De wanhoop van Joe en de onverzettelijkheid waarmee hij de waarheid wil achterhalen is nagelbijtend. Het is onbeschrijfelijk wat er gebeurt. En onbeschrijfelijk hoe het uiteindelijk in elkaar blijkt te zitten. Ja, zelfs als je als lezer bewust van plan bent geweest om alles in twijfel te gaan trekken met het idee dat de schrijver míj niet zo gaan foppen. Vergeet het maar. Wat een boek.